Ini808, smekám před tvým rozklíčováním sektorů mé pracovny. V krabicích nahoře se opravdu nachází část mého muzea (pár kousků je k vidění v diskusi o
bazaru). Krabice na scaneru se odkládá do horní sekce, jen jsem jí při posledím použití, již nedokázal donést na původní místo. CD mezi kotoučákem a počítačem jsou pouze audio, nejpoužívanější jsou v sektoru pod monitorem, respektive v některé z mechanik. Ostatní CD jsou v polici za mými zády. Má pracovna je totiž vytvořena "ohradou" ze skříní v rohu obýváku a má rozměry 1.5mx1.5m. Proto se musí šetřit doslova s každým centimetrem a vše se musí stohovat. Prostor kolem monitoru je opravdu nezvykle uklizený, neboť ještě 24. 12., odpoledne na této ploše stál 17 CRT monitor. Zcela vpravo je opravdu odkládací prostor, jakýsi mezistupeň, před konečným vyhozením do koše (obdoba koše ve windows). Ještě doplním, že pracovna funguje i jako dílna lodního modeláře. Proto je na levé straně (záda obývací stěny) uchycený zásobník drobných nástrojů Dremel, včetně stejnojmené brusky. Na pravé straně (betonový panel) je sklad materiálu pro stavbu lodí. Za mými zády (jeden díl obývací stěny) je knihovnička s odbornou literaturou a CD.
Fšichni, děkuji vám za vaší podporu, nicméně jsem vytušil, že má organizace místa na stole je opravdu netradiční extrém a již včera jsem započal s reorganizací. Ta byla částečně vynucena potřebou více místa pro dokončení dvou modelů, neboť léto se pomalu začíná ptát, co jsem dělal v zimě a já bych rád odpověděl, že jsem si alespoň uklidil stůl...
Upr.: Takže zima se zeptala a nasypala na zem to bílé svinstvo, aby i ona mohla v létě odpovědět, co dělala v zimě. Já mám splněný první bod. Uklidil jsem si na stole a přizpůsobil ho na
loděnici.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)