mám asi nějaký problém s externím diskem – jedná se o disk WD 1TB a problém je v tom, že když ho připojím k PC (vyzkoušeno už na několika) a připojím k napájení tak disk se zinicializuje (ovladače v pohodě atd), ale disk nikde nenajdu. Předtím normálně fungoval.
V ovladačích ho najdu, svítěj kontrolky, vše stejný jako doteď, jen na žádným pc se na něj nedostanu. :/
Je nějaká možnost, co by sním mohlo být, nebo jen prostě odešel?? Mám ho necelý rok a zálohoval jsem tam všechny své dokumenty (hlavně fotky za posledních pár let :( ) tak bych o to nechtěl přijít. Za každou radu budu rád

/*
1) Oprava nadpisu „externí disk“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „externí disk“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
2) Když už nepoužíváš diakritiku, mohl bys používat aspoň normální větnou interpunkci? Příspěvek jsem ti opravil – koukej, jak najednou vypadá srozumitelněji. Je tak těžké členit text do vět?
Myloš
*/