Přes program partition magic jsem potřeboval rozdělit SD kartu do mobilu. Přísahám Bohu, disku C jsem se nijak nedotkl, ten jsem nechal stále stejný, beze změn. Potvrdil jsem změny, chvilku se to formátovalo, kartu dal do mobilu. Poté jsem ji dal zpět do počítače. Nějak to nereagovalo, viděl jsem v Počítači oba oddíly i po vyjmutí karty, tak jsem se rozhodl, že počítač restartuji, stejně jel dlouho, tak jsem ho tím chtěl i vyčistit pro rychlejší práci. Ale co mě překvapilo? Po restartu černá obrazovka a tam " Intel UNDI bla bla bla, realtek, client mac addr: cislo cislo cislo " ... a pak " Reboot and Select proper Boot device or Insert ... and press any key_"
Disk nebyl nijak wipnut, z nějakého nepochopitelného důvodu prostě nejdou Windows bootnout. Zkoušel jsem přes DVD opravu, nic, zoufalý pokus o upgrade Windows, a tím zachování souborů, selhala. Poslední možnost nové instalace a wipe disku je nepřijatelný, mám na disku všelijaké materiály nejen k maturitě. Na zálohu dokumentů nebyl nikdy pořádně čas, nový počítač šlapal bez problému téměř dva roky.
Prosím o rady. Jde tu o život:-/

p.s. s programem jsem pracoval již několikrát, vím, jak se používá; jak se to tedy mohlo stát?