Inno3D GeForce 4 MX440 64MB (128bit) - hrůza, nebrat!!!

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fox_22
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Fox_22 » 08 úno 2007 01:03

tady se musím karet GF4MX zastat, jednu jsem valstnil a náležitě proháněl hezké dva roky bez problémů

Reklama
peta501
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod peta501 » 13 úno 2007 23:49

no ja mam GF 5700 (256mb) a nejsem moc spokojenej :? budu kupovat ati 1650pro 256mb :bigups:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 úno 2007 06:11

Tak když jste kluci po roce otevřili skříň a vyndali tohoto kostlivce. Musím Jakemu vysvětlit, že jsem to loni myslel trochu žertem. Já totiž ve skutečnosti bednu nezavírám a pokud jí na stole najdu, pak poctivě promazávám vše, co jen trochu vrzne (poslední dobou vrže manželce rameno, tak se věnuji i jí :wink: ). A ta karta, maká dodnes u syna v počítači. 8)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 14 úno 2007 15:03

Taky jsem měl tuhle kartu a makala bez problému 2 roky, ale nějakej ten pátek už to taky bude.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

Pank
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pank » 17 bře 2007 21:21

podle me je GF MX 440 je dobra grafarna, sice nevim, jesli se tu jedna o stejneou grafiku (Nvidia GeForce MX 440) ale dobre se mi taktovala sice nek extra FPS mi to nepridalo, a frekvence sm zvisil asi o 30% coz je dobre. Akorat, dam prednost Rodeonce 9550 co budu za chvily mit.
AMD Athlon 2200+,512MG ram, Nvidia GeForce MX 440, Solte SL-KT400-R, HDD 80GB, LG CD-RW/DVD-ROM.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 19 bře 2007 06:38

Já bych řekl, že každá karta, která spolehlivě pracuje, je dobrá. Myslím tím, že pokud jí koupím, založím do slotu, lehce a bez komplikací se nainstalují její ovladače a pak pracuje bez škobrtnutí třeba dva roky, pak je dobrá. Další otázkou je vhodnost této karty pro určité aplikace, ale zde je to spíš o nás, uživatelích. Když si koupím kartu za desítku a pak přes ní v kanclu koukám na dopisy klientů, pak jsem prachyrozhazující nerozuma. Když si koupím kartu za litr a chci jí do herního kombajnu a pak si stěžuji, že mi karta brzdí počítač a nic neumí, jsem hlupák. Ale každopádně, ta karta za to nemůže... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Problémy s hardwarem”