Inno3D GeForce 4 MX440 64MB (128bit) - hrůza, nebrat!!!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Tak když jste kluci po roce otevřili skříň a vyndali tohoto kostlivce. Musím Jakemu vysvětlit, že jsem to loni myslel trochu žertem. Já totiž ve skutečnosti bednu nezavírám a pokud jí na stole najdu, pak poctivě promazávám vše, co jen trochu vrzne (poslední dobou vrže manželce rameno, tak se věnuji i jí
). A ta karta, maká dodnes u syna v počítači. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
podle me je GF MX 440 je dobra grafarna, sice nevim, jesli se tu jedna o stejneou grafiku (Nvidia GeForce MX 440) ale dobre se mi taktovala sice nek extra FPS mi to nepridalo, a frekvence sm zvisil asi o 30% coz je dobre. Akorat, dam prednost Rodeonce 9550 co budu za chvily mit.
AMD Athlon 2200+,512MG ram, Nvidia GeForce MX 440, Solte SL-KT400-R, HDD 80GB, LG CD-RW/DVD-ROM.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych řekl, že každá karta, která spolehlivě pracuje, je dobrá. Myslím tím, že pokud jí koupím, založím do slotu, lehce a bez komplikací se nainstalují její ovladače a pak pracuje bez škobrtnutí třeba dva roky, pak je dobrá. Další otázkou je vhodnost této karty pro určité aplikace, ale zde je to spíš o nás, uživatelích. Když si koupím kartu za desítku a pak přes ní v kanclu koukám na dopisy klientů, pak jsem prachyrozhazující nerozuma. Když si koupím kartu za litr a chci jí do herního kombajnu a pak si stěžuji, že mi karta brzdí počítač a nic neumí, jsem hlupák. Ale každopádně, ta karta za to nemůže... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Problémy s hardwarem”