Videa způsobují zamrzání Firefoxu
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Videa způsobují zamrzání Firefoxu
Mno našel jsem tam pouze hodnotu dom.ipc.plugins.enabled
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak zkus tu, kdyby to dělalo větší neplechu tak to zas vrátíš zpátky 

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak, při spuštění videa na YT prohlížeč vskutku nezamrznul. OVŠEM, toto je řešení pouze videí. Pocítil jsem zpomalení a zasekávání i na jiných webwch, kde videa nejsou. Tyto weby pořád lagují jako prase takže toto řešením nebude... Ale každopádně díky. Aspoň už se nemusím nervovat pokaždé, když vlezu někam, kde je nějaké video a FF zamrzne. Problém tu ale stále je...
Zkusil jsem to taky a už se mi videa v HD nesekají 

MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Hosi, nekteri z Vas by skutecne meli zavrit internet a chodit do knihovny. Tim, jak tu placate nesmysli kolem sebe, zbytecne zahlcujete forum a clovek, ktery potom hleda reseni musi procitat tucty odpovedi a z velke casti jsou ty odpovedi k nicemu. Kdyz nevim, tak nepisu. A neplacam tady nesmysli, typu to je grafika karta atp...
Mam stejny problem ( aktualne 2.2.2012 ), jedna se o nejaky virus, ktery napada prozatim firefox prohlizece a jeho zamrzani je zpusobeno plugin-containerem ( coz je plugin na prohlizeni videii na internetu ). Reseni zatim testuji, ale vzhledem k tomu, ze se jedna o virus zapnete jako prvni kompletni scan Vaseho disku antivirem a za dalsi zkuste zmenit "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" na "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox2.exe" . Virus podle vseho cilene skodi souboru firefox.exe . Jeho prejmenovanim mi vse zatim funguje, video poustim bez problemu. Tento problem se aktualne tyka pouze firefoxu ( nemam jine informace o tom, ze by se to tykalo i treba IE ), protoze poud zadne kousani ve FF, pak spustte treba Chroma, nebo Opera a tento problem tam nebude.
Mam stejny problem ( aktualne 2.2.2012 ), jedna se o nejaky virus, ktery napada prozatim firefox prohlizece a jeho zamrzani je zpusobeno plugin-containerem ( coz je plugin na prohlizeni videii na internetu ). Reseni zatim testuji, ale vzhledem k tomu, ze se jedna o virus zapnete jako prvni kompletni scan Vaseho disku antivirem a za dalsi zkuste zmenit "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" na "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox2.exe" . Virus podle vseho cilene skodi souboru firefox.exe . Jeho prejmenovanim mi vse zatim funguje, video poustim bez problemu. Tento problem se aktualne tyka pouze firefoxu ( nemam jine informace o tom, ze by se to tykalo i treba IE ), protoze poud zadne kousani ve FF, pak spustte treba Chroma, nebo Opera a tento problem tam nebude.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
U pc může souviset vše ze vším tak je lepší více nápadů, ikdy ž blbých, než žádný.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Stim tedy nesouhlasim. To muzeme rovnou vypsat same obecne " rady ". Bud jsi profesional, nebo se za neho povazujes a jsi schopny odborne poradit, nebo i neodborne, ale vzdy je treba mit v soucinnosti svuj mozek.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
ktery napada prozatim firefox prohlizece a jeho zamrzani je zpusobeno plugin-containerem ( coz je plugin na prohlizeni videii na internetu )
No vidíš a už tady píšeš nesmysly. plugin-container.exe je hostitelký proces Firefoxu, který hostí různé pluginy (mimo jiné i ty na přehrávání videí)
Samotné pluginy jsou většinou řešeny formou dynamických knihoven.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Opet chytra rada
. K cemu tvoje informace je ? Proste ten plugin je predevsim na prehravani videii. Pokud se Vam FF bude sekat, zapnete spravce uloh, vypnete plugin-container.exe a FF pojede dal, jen se do dalsiho zobrazeni stranek prestanou zobrazovat veci vyuzivajici flash. Dal nebudu reagovat na podobne stupidni rady. Rad poradim tomu, kdo ma chybu, jelikoz jsem odpoved na tuto chybu hledal sam a kdyz jsem videl jake nesmysli se zde rodi, musel jsem se podelit o svoje informace, jelikoz si myslim ze tento problem je aktualni a bude odpoved hledat stale vice a vice lidi.

- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Však na ty "stupidní rady" nemusíš reagovat. Není to Tvoje téma. Založ si své vlastní a tam si držkuj na ostatní.
Uvidíš jak dlouho Ti budou radit.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Proto jsem psal, ze uz na ne odpovidat nebudu. Ja radim tomu, kdo hleda odpoved, to je ten kdo zalozil to tema a ostatni kdo by mohli hledat odpoved...
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já se do toho pánové sprominutím také vložím... Počkat, vždiť je to můj toppic!
Né vážně, o tom procesu plugin-container.exe tu už řeč byla a jak jistě víš, protože jsi toto téma určitě četl celé, byla tu zmíněna rada ohledně jeho úplném vypnutí což je si myslím (alespoň pro mě) daleko užitečnější rada, než ho ortrocky manuálně vypínat jak trubka na 99 ze 100 stránek jelikož, co si budem povídat, videa jsou dnes všude. A speciálně pro tebe Orel005: Jsme samosebou rádi, když mezi nás zavítá nová "posila" ochotná pomáhat, radit a dělit se se zkušenostmi ale dovol, abych ti oznámil, že toto není není podpora typu otázka-odpověď ale diskuzní fórum což, kdyby ti to nedocházelo je od slova diskutovat. Promiň, zda jsem příliš rázný ale působím zde na fóru už nějaký ten rok nejenom jako tazatel ale i jako rádce a ty sem sotva přijdeš a už schazovat a zpochybňovat zdejší metody. A upřímně, kdybych měl čekat ten celý měsíc od prvního výskytu mého problému, na tvou "jedinou brilantní radu", asi bych nechal NB sešrotovat a zbytek života bych strávil v psychiatrické léčebně...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3094
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
- 3
- 2469
-
od rohlicek1