Videa způsobují zamrzání Firefoxu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Videa způsobují zamrzání Firefoxu

Příspěvekod Martin63 » 02 úno 2012 22:08

Mne to dělá taky! A na všech počítačích co mám doma, musim používat google chrome. Nevím jakou děláme oba chybu. Dělá mi to, to samé co tobě. Po aktualizaci Flash playeru.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
Orel005
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Orel005 » 02 úno 2012 22:18

Funstorm007 píše:Já se do toho pánové sprominutím také vložím... Počkat, vždiť je to můj toppic! :D Né vážně, o tom procesu plugin-container.exe tu už řeč byla a jak jistě víš, protože jsi toto téma určitě četl celé, byla tu zmíněna rada ohledně jeho úplném vypnutí což je si myslím (alespoň pro mě) daleko užitečnější rada, než ho ortrocky manuálně vypínat jak trubka na 99 ze 100 stránek jelikož, co si budem povídat, videa jsou dnes všude. A speciálně pro tebe Orel005: Jsme samosebou rádi, když mezi nás zavítá nová "posila" ochotná pomáhat, radit a dělit se se zkušenostmi ale dovol, abych ti oznámil, že toto není není podpora typu otázka-odpověď ale diskuzní fórum což, kdyby ti to nedocházelo je od slova diskutovat. Promiň, zda jsem příliš rázný ale působím zde na fóru už nějaký ten rok nejenom jako tazatel ale i jako rádce a ty sem sotva přijdeš a už schazovat a zpochybňovat zdejší metody. A upřímně, kdybych měl čekat ten celý měsíc od prvního výskytu mého problému, na tvou "jedinou brilantní radu", asi bych nechal NB sešrotovat a zbytek života bych strávil v psychiatrické léčebně...

Kdyby sis to precetl poradne, nemluvil jsem o tom, killovat plugin-container.exe, ale ze on to dela. Chtel jsem jen upozornit na to, ze se tu zbytecne clovek musi brodit nekolika desitkami "rad", ktere jsou stejne k nicemu. Od toho by tu pak mel byt moderator a ty nepodstatne by se meli smazat. Typ " ovladace GK ". Ja jsem si to ani cele neprecetl abych pravdu rekl, protoze mi stacilo hned 10 prvnich "rad", ktere byli absolutne vedle. Dekuji za nahled a pochopeni, ze radeji na pc-help.cz pro radu chodit nemam :). Od toho je zive.cz, lupa.cz abclinuxu, root a dalsi. Tam jsou profici a tam by jste si mozna nekteri meli brat inspiraci, jak vypada "debata" o jadru veci. Ale jako abych radil nekomu kdo prijde s dotazem, ze mu nejde spustit hra a vy mu tady budete "radit" timto zpusobem, tak bych skutecne pak radeji sesrotoval NB. Omlouvam se vsem za uprimnost, uz se to nebude opakovat, pc-help je pro me tabu :).

Sigmaczek
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Sigmaczek » 02 úno 2012 23:18

Zdravím

Tak bohužel se též připojuji. Dneska mi to taky začalo :evil:
Ria ria Hungaria...

MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 03 úno 2012 01:23

Chtel jsem jen upozornit na to, ze se tu zbytecne clovek musi brodit nekolika desitkami "rad", ktere jsou stejne k nicemu. Od toho by tu pak mel byt moderator a ty nepodstatne by se meli smazat

Ano, naprosto s tebou souhlasím.
Tak si přestaň plácat játra, přestaň spamovat a hoď nějaký konkrétní postup, jak to řešit. (přijatelný i pro nás amatéry)
Uživatel Sigmaczek se na tebe už těší.
Pokud se ho neujmeš, tak my amatéři zde, si o tobě budeme myslet, že jsi jen další pitomec, který si sem přišel léčit nějaký komplex.
A to by se ti asi nelíbilo, že?
Od toho je zive.cz, lupa.cz abclinuxu, root a dalsi

Tak co tu děláš?
Na živě.cz jsem docela často a nezdá se mi, že by úroveň byla nějak vyšší, než je zde. (snad až na nadbytek reklam, které se na mě při přihlášení vychrlí)

Jestli jsi národnosti české a dokončil jsi základní školu, začni prosím používat diakritická znaménka. Kdo má ty sračky po tobě číst.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 04 úno 2012 19:34

Takže jak to vyřešit??? :D Dělá to hodně lidím :D Docela rád bych používal zase Firefox. A né jenom já...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Orel005
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Orel005 » 04 úno 2012 20:05

Jak jsem psal. Me pomohlo prohledat disk ( kompletne antivirem ) a zmenil jsem nazev spousteciho programu z firefox.exe na firefox2.exe a problem jiz nemam. Samozrejme je potreba zmenit primo ve slozce instalace, bezne tedy v "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox2.exe"

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
    od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby
    0
    3094
    od postcd Zobrazit poslední příspěvek
    15 srp 2024 14:39
  • Zamrzání PC a padání her
    od doldy » 21 pro 2024 13:02 » v Problémy s hardwarem
    3
    2469
    od rohlicek1 Zobrazit poslední příspěvek
    05 led 2025 09:56
  • zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací