Otevírání internetových stránek

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

klikr
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Otevírání internetových stránek

Příspěvekod klikr » 16 úno 2007 14:26

MÁM problém s otevíráním internetových stranek, mám bezdrátový internet a ze dne na den mi lze otevirat pouze tak třetina stranek, zbytek to proste neotevře :evil: . Čím to je?? a co s tím mám dělat, mám tam asi 3 antiviráky a jeden antispyware program, tak veřím že počítačem to snad není

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 úno 2007 14:55

Jestliže máš u všech třech antivirových programů spuštěný rezidentní štít, tak to je právě tím. Běžet může jen jeden rezidentní štít antivirového programu, jinak se hádají a vznikají problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

klikr
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod klikr » 16 úno 2007 15:07

myslíš tedy že mám ostatní odinstalovat a nechat jen jeden a že se to potom zlepší?¨Je možny aby ten jeden potom našel ty viry co by tam eventualně mohli být?? :idea:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 úno 2007 15:12

Můžeš mít všechny tři, ale bez zapnutí rezidentního štítu, tedy vypnuté. Spouštět jen kontrolu. Jen jeden může mít zapnutý rezidentní štít. Je to v nastavení jednotlivých antivirů. Dole na liště v levém rohu může být pouze ikona jednoho antiviru. Pokud tam jich máš víc běží i ty další.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

klikr
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod klikr » 16 úno 2007 15:25

a ty myslíš, že ty antiviry mi dělaji tu neplechu s internetem?? do teď to nezlobilo, tak proč až teď?? Je hlavně zajímavý že to otevírá jen některý stránky a to ještě záleží kdy je otevíráš, jiný jdou ráno a jiný večer :evil: Co s tím??

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 úno 2007 15:55

Pokud máš spuštěné 3 antiviry, tak je docela možné, že máš v PC nějaké potvory. Jinak, jaké máš připojení k netu - dial-up?

klikr
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod klikr » 16 úno 2007 16:00

no a kdyz necham pustenej jen jeden, je sance ty potvory pochytat, nebo je to tak zraly na formatovani disku.
no je to širokopasmovy pripojeni, LAN s IP adresou, víc tomu nerozumím. :oops:
a kdyz to nebude potvorama :evil: tak cim???

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 úno 2007 16:59

Dobrý antivir Ti stačí jeden s rezidentní ochranou, dále potřebuješ Firewall, např. Kerio nebo Zonealarm, a jěště program proti jiným potvorám, tedy pokud není již součásti antiviru, např. Spyboot, Ad_Aware. Jakmile máš antivirů spuštěných s rezidentní ochranou víc, jakoby jsi si otevíral vrátka pro viry.
Pro jistotu si stáhni program Mwav.exe, po instalaci dej nejprve Update a po aktualizaci klikni na "Scan &Clean" a pak čekej zda najde nějaké potvory, které také bezpečně odstraní. Odzkoušej a uvidíš, zda to pomůže.
Ještě k té rychlosti zobrazování internetových stránek - pokud co jste v síti LAN máte společné připojení k internetu, tak se asi dělíte o linku. Když je Vás tam moc najednou tak rychlost zákonitě klesne. Moc jsi o připojení neřekl, tak těžko soudit co je za problém.
Dej vědět jak jsi dopadl.

klikr
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod klikr » 17 úno 2007 13:44

kde se da ten Mwav. exe sehnat. hledal jsem to na netu ale jak mi to blbne tak mi to ani nic nenajde
:evil:

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 17 úno 2007 13:53

Popis programu a odkaz na stažení najdeš zde: Mwav
Pak postupuj jak psal Pic.

klikr
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod klikr » 17 úno 2007 15:01

tak přesně jak jsem čekal, proste mi to ten odkaz neotevre a ja si to nemuzu stahnout, co ted s tim???? :o

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 17 úno 2007 15:06

Ještě zkus ve Vlastnostech povolit pop-up okna
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”