IE7
IE7
prosim o radu pouzivaljsem dlouhou dobu prohlizec Mozillu a dnes jsem ztahl novy IE7 ale po nainstalovani a otevreni pise...Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku...at dam co dam vzdy napise to same pritom mozilla firefox otevre treba seznam.cz bez problemu...kde je chyba? nebo nesmim mit nainstalovane oba prohlizece? diky za radu
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
V podstatě může ve firefoxu použít toto rošíření: IE Tab
které využije vykreslovací jádro IE a když odinstaluje IE7 tak by mu měla zůstat 6 ale v praxi jsem to nezkoušel. Zkus se podívat do nastavení IE jestli tam není někde něco blbě nastaveno. Např: jestli se připojuješ přes proxi tak jestli je nastavené nebo tak něco.
které využije vykreslovací jádro IE a když odinstaluje IE7 tak by mu měla zůstat 6 ale v praxi jsem to nezkoušel. Zkus se podívat do nastavení IE jestli tam není někde něco blbě nastaveno. Např: jestli se připojuješ přes proxi tak jestli je nastavené nebo tak něco.
zdravím, na této stránce jsem poprvé a zdá se ne naposled
mám podobný problém jako czRosi : mám povoleny aut. aktualizace, jednou z nich byla upgrade na IE7. Povolil jsem instalaci, IE7 se mi nelíbil tak jsem jej odinstaloval. Od té doby mi IE6 odmítá otevřít některé stránky. Chtěl jsem vrátit stav přes bod obnovení, ale toto se odehrálo v předchozím měsíci a ve volbě obnovení mi nejde posunout měsíc.
a teď nevím co s tím.. nechat IE tak jak je a zkusi jinej prohlížeč, ale nevím jaký aby byl pro lamy.
děkuji za rady
mám podobný problém jako czRosi : mám povoleny aut. aktualizace, jednou z nich byla upgrade na IE7. Povolil jsem instalaci, IE7 se mi nelíbil tak jsem jej odinstaloval. Od té doby mi IE6 odmítá otevřít některé stránky. Chtěl jsem vrátit stav přes bod obnovení, ale toto se odehrálo v předchozím měsíci a ve volbě obnovení mi nejde posunout měsíc.

a teď nevím co s tím.. nechat IE tak jak je a zkusi jinej prohlížeč, ale nevím jaký aby byl pro lamy.
děkuji za rady
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Reinstalace IE6
Kdyz ti nefunguje poradne ani IE6, zkus ho preinstalovat. Na netu ho jiste jeste delsi dobu najdes. A never tomu, ze FF ci Opera jsou jedinou a spravnou volbou... :-) Spousta webovych aplikaci v nich jeste porad nefunguje. Nic proti kritikum vseho od MS, za pripadne narceni se omlouvam.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Start>Nastaveni>Ovladaci Panely>Pridat nebo odebrat programy, vlevo je ikonka "Pridat nebo odebrat soucasti Windows. Po otevreni uvidis seznam Win komponent, kde bude zatrhnuta polozke Internet Explorer 6 => staci ji "odtrhnout" a odinstalace by mela probehnout. Co tam po ni vsechno zustane, netusim. Za pokus to ale stoji...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem si stáhl IE6 a pro jistotu FF. zadal jsem odinstalovat a řeklo mi to že pouze smaže zástupce v programech a na ploše, což se stalo. Asi je tak spjatý se systémem, že pokoušet se o odinstalaci je beznadějné. Nainstalovat ten stažený nejde, hlásí že v compu je nainstalovaná novější verze ... a šmytec.
tak jsem natáh mozillu a uvidím co dál. doufám že ty omezení co se mi objevily po IE7 nebudou ovlivňovat FF.

tak jsem natáh mozillu a uvidím co dál. doufám že ty omezení co se mi objevily po IE7 nebudou ovlivňovat FF.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”