IE7

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

czRossi
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

IE7

Příspěvekod czRossi » 16 led 2007 22:44

prosim o radu pouzivaljsem dlouhou dobu prohlizec Mozillu a dnes jsem ztahl novy IE7 ale po nainstalovani a otevreni pise...Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku...at dam co dam vzdy napise to same pritom mozilla firefox otevre treba seznam.cz bez problemu...kde je chyba? nebo nesmim mit nainstalovane oba prohlizece? diky za radu

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 17 led 2007 01:11

Chyba je stažení a instalování IE7. Odinstaluj IE7, odinstaluj FF, nainstaluj FF, zůstaň u FF nebo Opery. IE7 nesahá výše zmiňovaným ani po paty...

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 17 led 2007 01:14

ovšem pokud budeš chtít využívat automatický aktualizace Winfousů,nějakej IE potřebuješ

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 17 led 2007 01:21

V podstatě může ve firefoxu použít toto rošíření: IE Tab
které využije vykreslovací jádro IE a když odinstaluje IE7 tak by mu měla zůstat 6 ale v praxi jsem to nezkoušel. Zkus se podívat do nastavení IE jestli tam není někde něco blbě nastaveno. Např: jestli se připojuješ přes proxi tak jestli je nastavené nebo tak něco.

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 18 úno 2007 11:00

zdravím, na této stránce jsem poprvé a zdá se ne naposled
mám podobný problém jako czRosi : mám povoleny aut. aktualizace, jednou z nich byla upgrade na IE7. Povolil jsem instalaci, IE7 se mi nelíbil tak jsem jej odinstaloval. Od té doby mi IE6 odmítá otevřít některé stránky. Chtěl jsem vrátit stav přes bod obnovení, ale toto se odehrálo v předchozím měsíci a ve volbě obnovení mi nejde posunout měsíc. :x
a teď nevím co s tím.. nechat IE tak jak je a zkusi jinej prohlížeč, ale nevím jaký aby byl pro lamy.
děkuji za rady

Lojza z Privoza
nováček
Stav:

Reinstalace IE6

Příspěvekod Lojza z Privoza » 18 úno 2007 11:07

Kdyz ti nefunguje poradne ani IE6, zkus ho preinstalovat. Na netu ho jiste jeste delsi dobu najdes. A never tomu, ze FF ci Opera jsou jedinou a spravnou volbou... :-) Spousta webovych aplikaci v nich jeste porad nefunguje. Nic proti kritikum vseho od MS, za pripadne narceni se omlouvam.

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 18 úno 2007 11:14

díky za odpověď, lze nějak odinstalovat IE6 ? mám dojem, že když to jenom převálcuji novou instalací, tak to co jsem si tam natáh instalací IE7 tam někde v koutku zůstane

Lojza z Privoza
nováček
Stav:

Příspěvekod Lojza z Privoza » 18 úno 2007 11:20

Start>Nastaveni>Ovladaci Panely>Pridat nebo odebrat programy, vlevo je ikonka "Pridat nebo odebrat soucasti Windows. Po otevreni uvidis seznam Win komponent, kde bude zatrhnuta polozke Internet Explorer 6 => staci ji "odtrhnout" a odinstalace by mela probehnout. Co tam po ni vsechno zustane, netusim. Za pokus to ale stoji...

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 18 úno 2007 11:25

máš pravdu, za pokus to stojí, jdu někde stahnout IE6 a kdybych se dlouho neozýval tak už nemám prohlížeč žádný ...

ještě mě napadá, že asi přijdu o všechny záplaty !?

Lojza z Privoza
nováček
Stav:

Příspěvekod Lojza z Privoza » 18 úno 2007 11:43

O zaplaty bys prijit nemel, ale jisty si tim rozhodne nejsem. Pokud ano, na webu MS by se meli dat vsecky stahnout. Mrknu a kdyz neco najdu, napisu...

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 18 úno 2007 13:02

tak jsem si stáhl IE6 a pro jistotu FF. zadal jsem odinstalovat a řeklo mi to že pouze smaže zástupce v programech a na ploše, což se stalo. Asi je tak spjatý se systémem, že pokoušet se o odinstalaci je beznadějné. Nainstalovat ten stažený nejde, hlásí že v compu je nainstalovaná novější verze ... a šmytec.
tak jsem natáh mozillu a uvidím co dál. doufám že ty omezení co se mi objevily po IE7 nebudou ovlivňovat FF.
:evil:

mike54
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike54 » 18 úno 2007 14:22

to je zajímavé používám Firefox a mám i IE 7 a jde to bez problémů

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”