nod32 nebo active virus shield

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

petr_pham
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

nod32 nebo active virus shield

Příspěvekod petr_pham » 14 bře 2007 22:14

ahoj, chtel bych se zeptat co je lepsi.... nod 32 nebo active virus shield, mohli byste mi nekdo k tomu rict vic? predem dekuji za odpoved

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 14 bře 2007 22:38

Ahoj, Active Shield neznám, NOD32 celkem ano (jsem již asi 3tím rokem spokojeným uživatelem).

K Active Shieldu jsem našel tohle:
CNET editors' review
Very good
7.0
out of 10

The good: AOL Active Virus Shield is free, is based on Kaspersky Anti-Virus 6, and provides hourly updates.

The bad: AOL Active Virus Shield requires an e-mail address, is limited to one year, and lacks the complete protection provided by a paid-for antivirus app.

The bottom line: For a free antivirus program, we think it's very good, and Kaspersky, through AOL, becomes the first major antivirus vendor to offer a free version of its highly rated product.

Chápu to tedy asi tak, že jako free antivirus je Active Shield super, ale při srovnání s placenými produkty bude malinko ztrácet.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 15 bře 2007 06:48

Ono je to těžko každý má svoji kategorii!
NOD32 je placený program - od toho je taky kvalitní servis a to všechno okolo :wink:
a z placených vychází velmi dobře.
A Active Virus Shield je free na jádře kašperskyho a na free antivirus se řadí mezi špičku-
-----> nezatěžuje tolik systém jako avast home
-----> je lépe aktualizovaný jak AVG free (menší pravděpodobnost zavirování PC)
Pokud je chceš teda mermomocí porovnávat :? tak je lepší NOD32 ale zaplatíš si!
----->pokud vyloženě se neženeš na stránky s crackama či erotikou postačí i AVS :wink:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

petr_pham
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

pomoc

Příspěvekod petr_pham » 15 bře 2007 08:50

nemohli byste mi nekdo pomoct s active virus shiedl?... vzdy kdyz vlozim activacni kod a dam ok tak mi to nahlasi ze mam spatne systemove datum...co mam udelat??

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 bře 2007 10:48

Zkus nastavit čas shodně se zvyklostmi země původu US Date time je RRRR/MM/DD/HH/MM/SS
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

pistabaci
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod pistabaci » 18 bře 2007 20:51

No priatelia .....vrelo neodporučam Active Virus Shield......po nainštalovaní som stratil spojenie so servrom a antivir mi išiel 2 a pol hodiny......a nič nenašiel , NOD 32 použivam druhý rok a bez problemov !!!
Takže je to jasne. Po odinštalovaní Active Virus Shield ihneď počítač naviazal spojenie so servrom.

:o

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 18 bře 2007 22:00

pistabaci píše:No priatelia .....vrelo neodporučam Active Virus Shield......po nainštalovaní som stratil spojenie so servrom a antivir mi išiel 2 a pol hodiny......a nič nenašiel , NOD 32 použivam druhý rok a bez problemov !!!
Takže je to jasne. Po odinštalovaní Active Virus Shield ihneď počítač naviazal spojenie so servrom.

:o

jenže recenze na tento program a fora o něm mluví jinak. 8)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”