nod32 nebo active virus shield
nod32 nebo active virus shield
ahoj, chtel bych se zeptat co je lepsi.... nod 32 nebo active virus shield, mohli byste mi nekdo k tomu rict vic? predem dekuji za odpoved
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, Active Shield neznám, NOD32 celkem ano (jsem již asi 3tím rokem spokojeným uživatelem).
K Active Shieldu jsem našel tohle:
CNET editors' review
Very good
7.0
out of 10
The good: AOL Active Virus Shield is free, is based on Kaspersky Anti-Virus 6, and provides hourly updates.
The bad: AOL Active Virus Shield requires an e-mail address, is limited to one year, and lacks the complete protection provided by a paid-for antivirus app.
The bottom line: For a free antivirus program, we think it's very good, and Kaspersky, through AOL, becomes the first major antivirus vendor to offer a free version of its highly rated product.
Chápu to tedy asi tak, že jako free antivirus je Active Shield super, ale při srovnání s placenými produkty bude malinko ztrácet.
K Active Shieldu jsem našel tohle:
CNET editors' review
Very good
7.0
out of 10
The good: AOL Active Virus Shield is free, is based on Kaspersky Anti-Virus 6, and provides hourly updates.
The bad: AOL Active Virus Shield requires an e-mail address, is limited to one year, and lacks the complete protection provided by a paid-for antivirus app.
The bottom line: For a free antivirus program, we think it's very good, and Kaspersky, through AOL, becomes the first major antivirus vendor to offer a free version of its highly rated product.
Chápu to tedy asi tak, že jako free antivirus je Active Shield super, ale při srovnání s placenými produkty bude malinko ztrácet.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
Ono je to těžko každý má svoji kategorii!
NOD32 je placený program - od toho je taky kvalitní servis a to všechno okolo
a z placených vychází velmi dobře.
A Active Virus Shield je free na jádře kašperskyho a na free antivirus se řadí mezi špičku-
-----> nezatěžuje tolik systém jako avast home
-----> je lépe aktualizovaný jak AVG free (menší pravděpodobnost zavirování PC)
Pokud je chceš teda mermomocí porovnávat
tak je lepší NOD32 ale zaplatíš si!
----->pokud vyloženě se neženeš na stránky s crackama či erotikou postačí i AVS
NOD32 je placený program - od toho je taky kvalitní servis a to všechno okolo

a z placených vychází velmi dobře.
A Active Virus Shield je free na jádře kašperskyho a na free antivirus se řadí mezi špičku-
-----> nezatěžuje tolik systém jako avast home
-----> je lépe aktualizovaný jak AVG free (menší pravděpodobnost zavirování PC)
Pokud je chceš teda mermomocí porovnávat

----->pokud vyloženě se neženeš na stránky s crackama či erotikou postačí i AVS

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
pomoc
nemohli byste mi nekdo pomoct s active virus shiedl?... vzdy kdyz vlozim activacni kod a dam ok tak mi to nahlasi ze mam spatne systemove datum...co mam udelat??
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus nastavit čas shodně se zvyklostmi země původu US Date time je RRRR/MM/DD/HH/MM/SS
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
No priatelia .....vrelo neodporučam Active Virus Shield......po nainštalovaní som stratil spojenie so servrom a antivir mi išiel 2 a pol hodiny......a nič nenašiel , NOD 32 použivam druhý rok a bez problemov !!!
Takže je to jasne. Po odinštalovaní Active Virus Shield ihneď počítač naviazal spojenie so servrom.

Takže je to jasne. Po odinštalovaní Active Virus Shield ihneď počítač naviazal spojenie so servrom.

- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pistabaci píše:No priatelia .....vrelo neodporučam Active Virus Shield......po nainštalovaní som stratil spojenie so servrom a antivir mi išiel 2 a pol hodiny......a nič nenašiel , NOD 32 použivam druhý rok a bez problemov !!!
jenže recenze na tento program a fora o něm mluví jinak.

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”