USB DVB-t - Nelze najít kanály

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

121jirkus
Level 3
Level 3

Re: USB DVB-t - Nelze najít kanály

Příspěvek od 121jirkus »

Mám něco podonýho jako ty... S tímhle jsem měl taky problém, ale pomohlo mi nainstalovat nejnovější verzi BlazeDTV..
OzzyK
nováček

Příspěvek od OzzyK »

Mám V6.0, je něco novějšího? Co jsem tak zběžně koukal, tak nějáký profesional.
-lukas-
Level 2
Level 2

Příspěvek od -lukas- »

mam podobnou USB DVBT televizku, taky sem k ni mel Blaze 6.0, vsechno fungovalo v poradku, zkus jiny program nez blaze, at vis jestli je chyba v hw nebo sw, pokud mas Windows Media Center, taky s tim umi pracovat, pripadne najdes i jine, treba tady

Kód: Vybrat vše

http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/dvb-viewer-te/?g[hledano]=dvb-t&g[oz]=4.4.0.209

pokud vim, tak tahle USB TV nema klasicky konektor koax, ale ten mensi (nevim ted nazev) takze to bez redukce na barakovou antenu stejne nenapoji, mala antenka musi stacit minimalne na prvni mux, (CT1,2,24,4,rozhlasy) staci ji dat z okna, pokud vsude okolo tebe nejsou zelezobetonovy panelaky nemel bys mi problem. Samozrejme obcas sou nejaky spatne pokryty mista.

Pro hledani si nastav Ceskou republiku a nebo nejaky International, nevim jak to tam presne je, zaskrtni si ukazovat nahledy (kdyz neco najde, v malym okynku tu TV na chvili necha hrat a az pak zacne hledat dal), navic pri tom hledani vidis jestli neco nasel, kdyz na neco narazi, objevi se vypis TV ktere nasel.
OzzyK
nováček

Příspěvek od OzzyK »

Díky moc, stáhl jsem si ProgDVB, chytl signál, ten byl slabý.. tak jsem si kvůli tomu přemístil bednu k oknu a dal anténku k oknu a už to funguje, už se chytá i blaze. JEště se zeptám, jak se sprovozní ten ovladač? Musí se mířit na usb či anténku? A jak ho nastavit, aby fungoval. Díky
-lukas-
Level 2
Level 2

Příspěvek od -lukas- »

Premistil si bednu? tak dej televizku na USB kabel ne? mne funguje i na 3m kabelu bez problemu, je to teda lepsi kabel, ne ty tenoucky za 50kc.

Prijmac je nekde v tom usb zarizeni, takze mirit musis na nej, Blaze by ti ho mel vzit bez nastatovani, ostatni programy nevim, ja ho nepouzivam, reaguje desne pomalu, navic je potreba mirit dost presne a dosah meho ovladace je priserny, po asi 5m uz se chyta dost spatne, ovsem nemam tu samou TV jako ty, treba tvuj bude fungovat lip.
OzzyK
nováček

Příspěvek od OzzyK »

Dobrá, děkuji.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » » v Vše ostatní (sw)