Vezmi to ještě tímto. Pravděpodobně to ale bude nějaká dezinformace.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Maximální teplota procesorů je záležitost konkrétního typu a mohu tě ubezpečit, že některé mobile typy snesou bez problémů i 100°C. To jen tak na okraj. Můžeš se přesvědčit třeba na http://www.cpu-world.com
To reactor: U AMD se udává těch 60-70(65 sendesát už je hodně)°C max při OC (teplota přes kterou by se nemělo jít) né že by při té teplotě shořel, u Intelu je to taky podobně.
To hugisek: Ty teploty v HWmonitoru dej v zátěži, jinak ty teploty jsou nám k ničemu a těch 80°C nůže být jen chyba programu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Zdravím,
proniknul jsem dnes pomalu do tajů M2 SSD disků :D Nahodil jsem 1x 512GB Adata Legend 710 na systém a 1x 1TB Adata Legend 800 na hry. Koukal jsem teď na teploty a jsem docela překvapený, že ten systémový má asi 61° a v Crystal Disk Info to...
Poslední příspěvek
Občas si tu před akcí kolem PC něco pročti ať neděláš takový boty jako zde nebo vedle s RAM ;)
Díky, za rady. Za žádné boty bych to neoznačil. To co se tady popisuje se mi v životě nestalo, ani nikomu z mého okolí.
nějakou dobu již používám pro systém M.2 disk Patriot P310 480GB . Nicméně slot pro tento disk (na základní desce MSI B150M Mortar Arctic ) je hůře umístěn (přímo pod slotem na grafickou kartu - kterou mám Nvidia RTX2070 8GB od MSI) ....
Poslední příspěvek
Ok díky za odpověď :-) . Jsem myslel, že mám teploty příliš vysoké. Rád bych aby vydržel delší dobu. Se docela divím, že ty disky tolik hřejou.
Zdravím, už dlouho zvažuji update svého procesoru R5 2600 s RTX 3070 za něco co by se sebou dobře sedělo. Často ve hrách cítím propady FPS a často kousaní ve hře CS2 nebo ONCE HUMAN. Sám vím že mám podle stránky cca 26%.
Hledám teda něco co by bylo...
Poslední příspěvek
B450-A PRO MAX a XMP mám zaplé.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
takže AMD Ryzen 5 5600 by měl stačit ?
Dodatečně přidáno po 5 hodinách 13 minutách 23 vteřinách:
Tak mám procesor R5 5600
mám problem nejde mi flashnout, dal jsem...