Instalace XP-orig
Instalace XP-orig
Dobry den, mam problem s instalaci XP z orig CD...Klasicky pustim inst. z Biosu a v instalaci, jak by se me to melo zeptat, zda smazat stavajici svazek nebo odstranit a vytvorit novy, tak mi to zadny svazek nenajde a vykopne me to do modre obrazovky,.....:(
No pocitac je starsi,cca rok...mam XP service pack 2, ale chytnul js vira a radsi to chci cely preinst pac moc neverim tomu ze js se ho zbavil...nekdo mi uz radil, ze mam spatne nastaveny bios a ze u meho (sata) disku je potreba vypnout podporu pro Raid jenze v Biosu nevim kde a pokud to udelam pri inst tak pak zas nemam potr disketu, kt to po mne chce..
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Se SATAnama zkušennost zatím nemám, ale proč nevěříš svým odvšivovacím schopnostem? To chceš pokaždé reinstalovat systém? Když jsem měl ještě 486ku a 640 MB disk, tak to byla skoro oblíbená hra, každých čtrnáct dní stisknout [ctrl][alt][delete], napsat format c:, YES, YES, vložit bootovcí disketu do mechaniky, setup.exe a už to jelo. Dneska, kdy mám všude 80GB disky (mám doma v síti 4počítače), bych se z toho musel oběsit, kdybych po každém viru reinstaloval. Projeď počítač, na tomto fóru velmi často zmiňovaným MWAVem a pokud on řekne, že je to OK, tak na to vem klidně kyanid draselný, že je to OK a nekomplikuj si život reinstaly. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- aproch
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
anebo tento odkaz, chce to registraci, ale je to nejnovější verze a funguje update, před chvílí jsem to zkoušel.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28