Synchronizace PocketPC s počítačem

...

Moderátor: Mods_senior

Pavetta
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Synchronizace PocketPC s počítačem

Příspěvekod Pavetta » 09 dub 2007 00:31

Ahoj,
pokoušel jsem se nainstalovat ActiveSync na synchronizaci PocketPC s kompem přes USB, ale nějak se mi to nedaří. ActiveSync se zarazí na Connecting a hledá a hledá. Nevím, vůbec co s tím, ale napadlo mě, jestli náhodou nemůžu mít vypnutou nějakou službu, která zajišťuje komunikaci.

Reklama
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Synchronizace PocketPC s počítačem

Příspěvekod James_Radlle » 09 dub 2007 01:54

Pavetta píše:Ahoj,
pokoušel jsem se nainstalovat ActiveSync na synchronizaci PocketPC s kompem přes USB, ale nějak se mi to nedaří. ActiveSync se zarazí na Connecting a hledá a hledá. Nevím, vůbec co s tím, ale napadlo mě, jestli náhodou nemůžu mít vypnutou nějakou službu, která zajišťuje komunikaci.

Musis mi zapnute PPC, take zkontroluj zda je poradne PPC usazeno na kontaktech v kolebce, popripade vyzkosej jine usb porty.

Melo by ti to nabidnout na kterem portu ches aby AS vyhledaval. :banana:
Počítač: ANO! :bottle:

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 09 dub 2007 06:22

Zpravidla postačí vypnout/zapnou popřípadě reset.Nikoli master reset.Tedy stylus zasunout do zdířky u IRD .Píšu to pro MDA Vario v případě že máš jiný PPC tak budeš mít reset na jiném místě.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 09 dub 2007 09:24

Pokud to nepomůže tak vytáhni kolébku nebo kabel pro PPC z USB ActiveSync odinstaluj a zrestartuj jak PC tak PPC.Nainstaluj ActiveSync poté tam vraž kabel USB a potom k němu připoj PPC.Mělo by to chodit.

amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Synchronizace PocketPC s počítačem

Příspěvekod amaroun » 09 dub 2007 18:53

Pavetta píše:Ahoj,

Mám MIO a občas se synchronizace přes ActivSync zdaří a občas ne.Je to jako náhodné výstřely.Zkoušel jsem všechny možné kombinace, nejdřív připojit, potom spustit AS, nebo obráceně.Když mi to nešlo, přepnul jsem MIO do režimu čtečky karet a to co jsem potřeboval tak jsem si přehrál z kompu do MIA, nebo obráceně.Člověk, ktarý nám to servisuje, říkal že se to stávat může.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 09 dub 2007 20:00

Přesně jak píše "amaroun".Já osobně stím sice problémy nemám,ale byla by ještě změnit USB.Pokud to připojuješ přes USB v čele PC tak to zapoj dozadu.Veliké problémy bývají s připojením přes USB hub.Ten bych také vynechal.Když by to stále nešlo tak odinstaluj AS vyčisti PC CCleanerem.Pak pro sich restartuj a instalaci s odpojeným telefonem proveď znova.Pomáhají jak restarty PC tak PPC.Další možnost podívat se po aktuálným (novém) ovladači pro USB.Cokoli jiného tam může šlapat ,ale v případě AS to může dělat problémy.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 09 dub 2007 20:33

Alias75 má pravdu, dalo by se říce, že více nefunkční byly USB na čelní straně PC.Je to zvláštní, ale je to tak.Občas jsem měl problém přes ty přední vstupy připojit i Nokii pře PC Suite.

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 09 dub 2007 20:35

A ještě jsem si vzpoměl na jednu věc, občas mi Activ Sync našel MIO, ale soubory v něm jako by nebyly, jako by zařízení bylo prázdné.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”