Jak se vám líbí moje PC?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Travis
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak se vám líbí moje PC?

Příspěvekod Travis » 28 bře 2013 23:56

Co znamená XMP mod?
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB

Reklama
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 29 bře 2013 00:15

Hezké, musím opravdu pochválit... Velmi pěknou case. Ovšem, když už se bavíme o nádherné case, tak je to rozhodně tato :D http://www.youtube.com/watch?v=SQizbf_pK_k . Tu case, kterou máš ty, je taková smutná, bez efektu... Kdybych už měl takovou mašinu, jako máš ty, tak bych si tu case trošku oživil. :D Nicméně, to co je na YouTube je již trošku extrém. Stejně to máš překrásné.

Časem bych dokoupil Core i7, sedla by tam, jako h***o na pekáč. :wink:

Ta mašina je krásná... Nicméně se přiznám, že bych jí doma nechtěl. Ta spotřeba elektrické energie :roll: , musí být obzvláště při hraní veliká, až by u nějakých starších chatiček pojistky vypadli :lol: . Je to sice pastva pro oči... Ale těch peněz... Nebo máš někde na louce, či poli větrnou, nebo solární elektrárnu :P ? Už jen, když budu chtít čumět na internet, tak to sežere, jako několik kancelářských PC na plný výkon :idea: .

Nicméně hezká mašinka. :thumbup:
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Joey61
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Joey61 » 29 bře 2013 13:55

Jj, to z YouTube je dobře našlápnutý :) Ale to je už zase jinej level jak si psal :D to si taky jednou chci postavit :) teď sem se nechtěl pouštět do vodního chlazení ani do SLI, už jen kvůli těm prachům :D a s tim vodnim chlazením musí bejt starostí, ale jednou to podniknu :) i7 dokoupim, ještě jsem chtěl dokoupi paměti.. jenže teď mam high-profile.. a jeden slot tak nemůžu osadit kvůli chladiči, mě při tom stavění šlo taky o vzhled :D a low-profile se mi moc nelíbily... a sehnat chladič kterej nezabírá žádnej slot je skoro nemožný :/ ale to něak pořešim časem :) a mě se třeba ta case z YouTube moc nelíbí, je tam moc barev.. je bílá :D ale je to o vkusu no, jinak díky ;)
Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5-3570K 3.4Ghz/3.8Ghz Turbo | Gelid Tranquillo rev.2 | Corsair Vengeance Black 8Gb 1600Mhz | Asus GTX 680 DCIIT 2Gb 6008Mhz 1137Mhz/1201Mhz Boost | OZC Vertex 4 128Gb | Seagate Barracuda 1.5Tb | Seasonic 620 M12II | Bitfénix Colossus Window

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 29 bře 2013 14:01

Je to, ale stejně moc hezké. Jen by to chtělo časem ještě trošku oživit. To co je na YouTube... Tady nejde o tu case. Tady jde o to, jak je v té casi živo!!! V té tvé je smutno. :lol:
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 29 bře 2013 14:10

Travis píše:Co znamená XMP mod?

Extreme Memory Profiles - většina dnešních pamětí včetně těch co má on to podporují.

Zpět na “Vše ostatní (hw)”