Jak se vám líbí moje PC?
Re: Jak se vám líbí moje PC?
Co znamená XMP mod?
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hezké, musím opravdu pochválit... Velmi pěknou case. Ovšem, když už se bavíme o nádherné case, tak je to rozhodně tato
http://www.youtube.com/watch?v=SQizbf_pK_k . Tu case, kterou máš ty, je taková smutná, bez efektu... Kdybych už měl takovou mašinu, jako máš ty, tak bych si tu case trošku oživil.
Nicméně, to co je na YouTube je již trošku extrém. Stejně to máš překrásné.
Časem bych dokoupil Core i7, sedla by tam, jako h***o na pekáč.
Ta mašina je krásná... Nicméně se přiznám, že bych jí doma nechtěl. Ta spotřeba elektrické energie
, musí být obzvláště při hraní veliká, až by u nějakých starších chatiček pojistky vypadli
. Je to sice pastva pro oči... Ale těch peněz... Nebo máš někde na louce, či poli větrnou, nebo solární elektrárnu
? Už jen, když budu chtít čumět na internet, tak to sežere, jako několik kancelářských PC na plný výkon
.
Nicméně hezká mašinka.

Časem bych dokoupil Core i7, sedla by tam, jako h***o na pekáč.

Ta mašina je krásná... Nicméně se přiznám, že bych jí doma nechtěl. Ta spotřeba elektrické energie

Nicméně hezká mašinka.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jj, to z YouTube je dobře našlápnutý :) Ale to je už zase jinej level jak si psal
to si taky jednou chci postavit :) teď sem se nechtěl pouštět do vodního chlazení ani do SLI, už jen kvůli těm prachům
a s tim vodnim chlazením musí bejt starostí, ale jednou to podniknu :) i7 dokoupim, ještě jsem chtěl dokoupi paměti.. jenže teď mam high-profile.. a jeden slot tak nemůžu osadit kvůli chladiči, mě při tom stavění šlo taky o vzhled
a low-profile se mi moc nelíbily... a sehnat chladič kterej nezabírá žádnej slot je skoro nemožný :/ ale to něak pořešim časem :) a mě se třeba ta case z YouTube moc nelíbí, je tam moc barev.. je bílá
ale je to o vkusu no, jinak díky 

Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5-3570K 3.4Ghz/3.8Ghz Turbo | Gelid Tranquillo rev.2 | Corsair Vengeance Black 8Gb 1600Mhz | Asus GTX 680 DCIIT 2Gb 6008Mhz 1137Mhz/1201Mhz Boost | OZC Vertex 4 128Gb | Seagate Barracuda 1.5Tb | Seasonic 620 M12II | Bitfénix Colossus Window
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to, ale stejně moc hezké. Jen by to chtělo časem ještě trošku oživit. To co je na YouTube... Tady nejde o tu case. Tady jde o to, jak je v té casi živo!!! V té tvé je smutno. 

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Travis píše:Co znamená XMP mod?
Extreme Memory Profiles - většina dnešních pamětí včetně těch co má on to podporují.