Volám SOS na toto osvědčené forum.
V tiskárně HP Photosmart All - in - one C4180 mi došla černá barva ( Neupozornila mě, ale přestala tisknout, sláblo to až nakonec tiskla černé nic)
Koupil jsem novou cartidge či jak se to píše, sundám ten barevnej camfourek, dám to tam, a chce to po mě vytisknout stránku pro zarovnání kazety.
Tiskne, vytiskne a prý by mě měla vyzvat ke scanu toho papíru. Jenomže ta sfině mi napíše, že zarovnání kazety selhalo, viz. v dokumentaci ( Jaká dokumentace, nikde to nic nenapsalo, wtf?) Zkoušel jsem tu krabičku vyndat a dát zpátky, vyčistit kazety a poté znovu zarovnat, nic mi nepomohlo.
Jsem na tohle strašnej levák a nevím si s tím rady. Ale hlavně - mám 10 dní do maturity a potřebuji tisknout a tisknout a ona se mi teď vzbouří?

Předem mockrát děkuji za pomoc.
EDIT: Zkoušel jsem prohledat celej HPčáckej web, ale ten je složitější jak všechno na světě, a jejich technická podpora je jen pro produkty v záruce, takže mám smůlu.
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin