memphisto píše:Eliáš, Žídlický, Čajánek, Blaťák, Kašpar, Plekanec, M. Michálek, Martínek, Škoula, Havlát, Rolínek, Klepiš, apod. Mám pokračovat? Tohle si myslím jsou jiná jména než to, co hraje teď...
Eliáše se Židlickým jsi zmiňovat nemusel, když víme, v jaké situaci oba jsou. Už tě vidím, jak poběžíš hrát na MS, když nemáš jistou smlouvu na příští rok. Kort ve věku, ve kterém jsou to nebudou mít jednoduché.
Blaťák předváděl letošní sezónum tužku, Kašpar se na turnajích EHT taky moc neukázal, ale je pravda, že byl alespoň s týmem pohromadě. Rolinek? TO snad ne, sezona katastrofalni a pak mam dojem, ze se pridalo i nekake zraneni. Michálek s Ottawou postoupili do dalších bojů o SC, Plekanec vypadl dnes v noci, toho bych rád na MS viděl, ale kdoví. Ideálně do lajný s Tlustým, na Kladně jim to klapalo. Martínek hraje stále o SC v sérii s tučňáky. Havlát nevím jak ve žralokách nastupuje nebo nenastupuje, ale smlouvu tam má a san jose postoupilo hladce 4:0 přes vancouver do další vyřazovací části SC. Škoulovo sezónu jsem nesledoval. Nenominaci Klepiše jsem příliš nepochopil, jasný vůdce pražského Lva
Čajánek by se mi tam taky jako "vůdce" líbil, ale jde o to, jeslti toho neměl podobně dost jako Straka a roky nezastavíš...
Půlka jmen ti vypadla bojováním o SC, někteří jedinci měli sezónu blbec a zůstal mi akorát Klepiš nebo Čajánek, to také nic moc. Takže ono moc lepších hráčů sehnat nešlo.

Nevím, jací to jsou hráči typově, jak se k sobě můžou hodit nebo nemůžou, ale podívej se na konečné bodování NHL a uvidíš, že tam Voráček není jentak pro nic za nic, Tlustý, tuším 5. ve střelcích zkrácené sezóny. Hráči jsou vybráni dobře, jen si asi nesednou v jedné lajně.
Já vidím Hadamczika podobně jako Bílka. Alespoň v nynější fázi, nemá žádnej šmrnc, nenakopne mužstvo a přijde mi, jako by jim, stejně jako Bílek, neordinoval žádnou taktiku a nechal to na nich. Hlavně nechápu, jak může bejt na té střídačce takhle v klidu, já ten zápas vidět ze střídačky, tak tam lítám jako čert a určitě bych se netvářil takhle klidně.
2karlos: A to je přesně to, oč mi šlo, když trenérovi nevěřím,nechci pod ním hrát, tak tam přece nepojedu...