Zdravím všechny borce, potřebuji poradit s webkamerou.
PC mi napsalo že ji mam připojit k vysokorychlostnímu portu USB ROOT HUB , protože je vysokorychlostní a mohla by pracovat rychleji.
Jak ale poznám, který rozbočovač je ten ROOT HUB?
Na PC mám vzadu 4 USB konektory, a vepředu 2. Jen nevím který může podporovat tu vysokou rychlost.
Díky za radu.
//přesunuto z antivirů
//mmm
Vysokorychlostní port
Vysokorychlostní port
Weigl DC
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím proč ale obecně přídavné USB2 vyvedené na přední panel "blbnou" i když jsou deklarované jako 2.0 jedou v režimu 1.1... :( Měl sem takový problém na MB MSI KT4Ultra a nebyl jsem sám...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jake
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Diablo píše:Nevím proč ale obecně přídavné USB2 vyvedené na přední panel "blbnou" i když jsou deklarované jako 2.0 jedou v režimu 1.1... :( Měl sem takový problém na MB MSI KT4Ultra a nebyl jsem sám...
No vidis, mam stejne problem + ve predu mam uz u druheho pc 2 konektory a vzdycky funguje jenom ten horni...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To není konektorem, ale chybným připojením na desku. Již jsem tady v poradně na podobný problém odpovídal. Podívám se zda to najdu. Ta chyba je pouze na některých deskách.
Už jsem to našel: U některých desek je ještě jeden problém s připojením USB na předním panelu. Našel jsem to na netu, ale už si bohužel nepamatuji pramen. Ověřil jsem si to na vlastním PC a funguje to. Problém je následující:
Na základní desce je konektor o devíti pinech pro připojení dvou USB konektorů.
Pin č. l +5V Pin č.2 +5V
Pin č.3 USB1- Pin č.4 USB2-
Pin č.5 USB1+ Pin č.6 USB2+
Pin č.7 GND Pin č.8 GND
Pin č.9 neosazen Pin č.10 USB OC
Právě pokud je pin č.10 v manuálu k desce označen USB OC, je po připojení na předním panelu nefunkční. Řečení je nepřipojovat konektor z předního panelu na tento pin, prostě přerušit připojení.
Autor upozorňuje, že tyto úpravy jsou na vlastní nebezpečí.
Už jsem to našel: U některých desek je ještě jeden problém s připojením USB na předním panelu. Našel jsem to na netu, ale už si bohužel nepamatuji pramen. Ověřil jsem si to na vlastním PC a funguje to. Problém je následující:
Na základní desce je konektor o devíti pinech pro připojení dvou USB konektorů.
Pin č. l +5V Pin č.2 +5V
Pin č.3 USB1- Pin č.4 USB2-
Pin č.5 USB1+ Pin č.6 USB2+
Pin č.7 GND Pin č.8 GND
Pin č.9 neosazen Pin č.10 USB OC
Právě pokud je pin č.10 v manuálu k desce označen USB OC, je po připojení na předním panelu nefunkční. Řečení je nepřipojovat konektor z předního panelu na tento pin, prostě přerušit připojení.
Autor upozorňuje, že tyto úpravy jsou na vlastní nebezpečí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!