radu prosim
radu prosim
dobry den potreboval bych poradit co mam s PC, protoze kdyz ho zapnu tak se rozjede nez se nacte windows tak na pc zhasnou vsechny svetylka a jen huci ovsem uz se nerozjede monitor ztmavne a nic nejde restart nejde vypnout natvrdo proste nic musim ho vypnout ze zasuvky. Kdyz ho zapnu treba za 15minut tak jde ale kdyz dam restart tak zase zhasne a nic muze mi nekdo poradit pujde s tim neco jineho nez 

Podobnej problem jsem resil na mami notebooku, ma notesa ACER a jel bez problemu rok a pul, ale pak zacal blbnout, tim myslim ze kdyz se zapnul tak jel bez problemu, ale obcas se nezapnul (monitor vubec nenabehl jen svitila napajeci dioda, a musel se bud odpojit od zdroje nebo tvrdy vypnuti - par sekund drzet tlacitno napajeni), jinak to stejny to delalo tak pri 2 restartech ze 3. Problem tam byl v kontaktech ramky se zakladkou. Tak jsem ho poslal na reklamaci a tam vymenili zakladku a uz beha jak ma. Tim chci ric ze to muze byt i tvuj zdroj problemu ale nemusi, zkus se podivat jestli ti dobre sedeji ramky ve slotech, muzes zkusit je vyjmout a lehce gumou vycistit konektory na ramce.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2453
-
od Zivan