Ahojky všem,
prosím o radu, nemužu u mého compu přít, proč při načítaní z DVD mechyniky prázdného DVD sám restartuje PC. Zkoušel jsem měnit DVD romku, paměť RAM, napojil jsem DVD romku na jiný zdroj (jestli neni 350 W máto a nic) Snad už že jen mám špatnou základovku. DIvné je, že pokud provedu reinstalaci Windows tak to chvíli faka perfektně ale jak přidávám programy, tak to začne dělat. Virus nemám, používám Norton. Fakt už nevím. DVD romklu mám GSA-4167 DL13.
Díky moc za pomoc
Restart PC při načítaní z DVD mechaniky
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Restart PC při načítaní z DVD mechaniky
petrzlin píše:při načítaní z DVD mechyniky prázdného DVD
Můžeš nám vysvětlit z jakého důvodu načítáš prázdné DVD ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMHO chce něco vypálit...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Používání jakéhokoliv antiviru, nevylučuje jeho přítomnost. Doporučil bych podrobit počítač podrobné prohlídce, programem MWAV. Odkaz ke stažení a návod, najdeš třeba zde, nebo obecně v sekci viry.
Píšeš, že po instalaci programů to začne zlobit. Zkus vypozorovat, po instalaci kterého konkrétního programu to dělá. Možná sis oblíbil prográmek, který má jako vedlejší pracovní činnost, škodit.
Píšeš, že po instalaci programů to začne zlobit. Zkus vypozorovat, po instalaci kterého konkrétního programu to dělá. Možná sis oblíbil prográmek, který má jako vedlejší pracovní činnost, škodit.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
AHoj,
myslíš tedy, že to může být softem a ne hardwarem? Reinstalaci XP jsem dělal už několikrát a zkoušel jsem to vypozorovat, ale těžko při každý instalaci programu dělat test. Ono totiž někdy tam dám DVD a reset a pak někdy zas ne. Zkoušel jsem tam dávat i jine druhy DVD (Sony, Verbatim, TDT,+-)a plackou to taky není.
Nejde to vyčíst z nějakého logu? Sice nevím kde XPečka ho ukladá, ale tam by snad mohlo být co PC dělal před restartem.
Zkoušel jsem i testovat v Sandře , ale z toho moc chytrý nejsem.
myslíš tedy, že to může být softem a ne hardwarem? Reinstalaci XP jsem dělal už několikrát a zkoušel jsem to vypozorovat, ale těžko při každý instalaci programu dělat test. Ono totiž někdy tam dám DVD a reset a pak někdy zas ne. Zkoušel jsem tam dávat i jine druhy DVD (Sony, Verbatim, TDT,+-)a plackou to taky není.
Nejde to vyčíst z nějakého logu? Sice nevím kde XPečka ho ukladá, ale tam by snad mohlo být co PC dělal před restartem.
Zkoušel jsem i testovat v Sandře , ale z toho moc chytrý nejsem.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nezpozorovals že by to udělalo po nainstalování nějakého konkrétního programu. Například hry chráněné proti kopírování ochranou starforce můžou způsobovat problémy!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2480
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4949
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2487
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
- 2
- 2236
-
od sasshrek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4315
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”