Ahoj, dnes se mi z niceho nic vyskytnul takovej problem, pracoval jsem na pocitaci uz od rana a mel jsem tam spustene aplikace ktere hodne zatezovali procesor, nicmene vse jelo ok. Pak jsem si pustil film a nic mi nejelo na pozadi(takze procak i ostatni zarizeni byly malo zatezovane) ale najednou se mi pocitac vypnul. Sice byla lehka bourka, ale hodne daleko a nebyl zadny vykyv napeti (mel jsem zapnuty i jine zarizeni a vse jelo bez problemu, mimo to mam i pred pocitacem jistici APC zarizeni). Pocitac jsem znova zapnul, on najel bez problemu a bezel tak pul hodiny a znova se vypnul. Vypnul jsem napajeni zdroje a za chvili ho zkousel znovu zapnout ale to pocitac uz ani tuk a zdroj zacal trochu smrdet. Tak jsem od nej odpojil veskere zarizeni (deska, pevne disky, ...) a vyzkousel jsem ho zapnout pomoci tohoto navodu, ale zdroj nenabehnul jenom se z neho zaclo trochu kourit bileho koure.
Takze predpokladam ze zdroj je hotovej a jdu shanet novej, ale zajimalo by me jestli nemuzou byt poskozene i ostatni zarizeni (lepe receno, je mi jasne ze muzou, protoze nic neni nemozne, ale k cemu by jste se vice priklaneli - ano/ne).
Spatny zdroj - pravdepodobne (vyřešeno) Vyřešeno
Spatny zdroj - pravdepodobne (vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) oldys dne 21 srp 2007 18:56, celkem upraveno 1 x.
Je mi jasny ze mi tu nikdo neda presnou odpoved, protoze jak rikaz to se dena posoudit, tahle moje otazka neni tu proto aby mi nekdo rikal ze urcite mi nic neodeslo, nebo ze mi taky s tym zdrojem odesla i deska. To s tebou souhlasim ze to proste na dalku nejde ric. Chtel jsem jenom vedet k jakemu nazoru se priklanis(priklanite). Ja doufam v to ze to je jenom ten zdroj, kdyz to nebylo zadne prepeti.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Kamarád si přinesl domů počítač z obchodu, kde mu přidávali paměť. V krámu mu počítač pustili, přišel domů, počítač postavil na stůl a jako správný, návodůdbalý jedinec, jej nechal stát do druhého dne. Ráno ho propojil všemi kabely, zapnul a prsk... Odešel zdroj a s sebou vzal desku, grafiku, HDD a DVD RW.
V práci se mu stalo v podstatě to samé. Ráno stiskl tlačítko start, prsk... odešel jenom zdroj...
V práci se mu stalo v podstatě to samé. Ráno stiskl tlačítko start, prsk... odešel jenom zdroj...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Tak mi nezbude nic jineho nez cekat na novej zdroj a modlit se, protoze je to asi tak 2 mesice starej pocitac, a nebyl nikterek levnej, takze kdyby mi odeslo i ostatni zarizeni tak teda nevim, to bych asi byl radosti bez sebe. Ke vsemu akorat mam pred odjezdem do zahranici, proste kdyz se dari tak se dari. No jo tak ja pak dam vedet jak to dopadlo.
-
- Pohlaví:
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
většinou to ostatní komponenty přežijou když je to kvalitní zdroj s opravdovými(nejen na krabici napsanými) ochranami
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Jak jsem slibil davam vedet jak to dopadlo. Protoze se mi nechtelo cekat na vymenu zdroje (reklamacni lhuta) a taky jsem se rozhodnul ze si poridim trochu kvalitnejsi zdroj tak jsem si koupil Fortron Blue Storm II 500W, namisto vyhoreleho 450W Eurocase
, jak se rika nejsem tak bohatej abych mohl kupovat lacine veci a riskovat ze by mi ten zdroj udelal to stejny a pripadne odpalil ostatni komponenty. Po zapojeni noveho zdroje mi nastesti pocitac normalne nabehnul. Udelal jsem jeste nejake testy komponent, ale zda se ze to nastesti odnesl jenom ten zdroj 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3375
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
13 pro 2024 22:20