Zvuk
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám auto, normálně jede a najednou nejede. Tak na takový dotaz se stěží rozumně odpovídá, asi stejně jako na ten Tvůj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus popsat typ zvukovky, co jsi dělal před začátkem tohoto problému, popř.jestli se tento problém vyskytuje už od začátku a prostě všechno, co tě napadne...
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Pohlaví:
Re: Zvuk
Zumik píše:Zdravim. Mám takový malý problém se zvukem v Pc. Jde pouze určitou dobu (30 minut) a poté již nejde. Nevíte někdo čím by to mohlo být způsobeno? Předem díky za radu.
Pokud nejdou repráky, pak bych zkusil také toto: Až ten zvuk nepůjde, tak bych vytáhl konekor pro repro z bedny a vyzkoušel jestli fungují. Stačí se dotknout prstem konektoru, mělo by to na obou kanálech bručet. Je možné, že po delší době /těch 30 minut/ se tam zahřívá třeba nějaký tranzistor a ten se odojí. ???
//opravena citace
//Karlos
-
- Pohlaví:
Praskat by to zrovna nemělo, ale nějak šumět. X píše o kodekách - nevím, ty buďto jdou anebo ne. Že by zlobily po 30 minutach - nevím - nemám takovou zkušenost. Ten kondenzátor by mohl být aktuální, ale zase by bylo třeba vědět kterej. Pokud neodešel sám (vyschl-prorazil se) pak tam může být ještě jiná příčina, která ho odpálila a tu jste neopravili. Půjč si někde reproduktory a vyzkoušej. Potom přes ovl.panely odinstaluj všechny kodeky, projeď to třeba CCleaneram, restartni a nainstaluj nové - např. CCCP, ale jen jedny. Pak napiš.
P.s. Dnes jsem tu někde četl o kodekách, že se nezobrazí v ovl.panelech. Tam se zobrazí (měly by) všechny, které instaluješ - All-in-One a já nevím co ještě. Je (v PC) spousta dalších kodeků, které využívá jednotlivý soft. Pinacle má svoje, Nero má svoje atd. Ty tam samozřejmě nech - neěly by ti ty programy (i když nevím, jak by se samostatně daly odinstalovat.
P.S.2 Osobně bych to ale hledal v bednách, anebo na zvukovce. Nějakej traNĎÁK, NEBO PŘERUŠENEJ ODPOR SE ZAHŘEJE A ROZPOJÍ? hLEDEJ A NAPIŠ
P.s. Dnes jsem tu někde četl o kodekách, že se nezobrazí v ovl.panelech. Tam se zobrazí (měly by) všechny, které instaluješ - All-in-One a já nevím co ještě. Je (v PC) spousta dalších kodeků, které využívá jednotlivý soft. Pinacle má svoje, Nero má svoje atd. Ty tam samozřejmě nech - neěly by ti ty programy (i když nevím, jak by se samostatně daly odinstalovat.
P.S.2 Osobně bych to ale hledal v bednách, anebo na zvukovce. Nějakej traNĎÁK, NEBO PŘERUŠENEJ ODPOR SE ZAHŘEJE A ROZPOJÍ? hLEDEJ A NAPIŠ

-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5616
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6113
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11604
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”