Dobrý den,
můj stařičký pc je velice pomalý a přecpaný na c měl z 22 GB jen 250 MB, at jsem mazala vše nepotřebné tak se místo neuvolnilo, rozhodlaj sem tedy win přeinstalovat - smazala jsem na C co šlo ael uvonilo se jen 4 GB a po zahájení instalace, pc hlásil že potřebuje více, tak jsem to naistalovala do D - nevím zda je to dobře zda to něčemu vadí, vše zatím funguje jak má. Ale mám tu v tuto chvíli windows 7 2x.
Ráda bych to ty původní smazala a naistalovala znova - a měla to jen na C. Je to nějak možné?
Děkuji za odpověď
instalace Win 7 Vyřešeno
Re: instalace Win 7
Nikdy si nedávej Windowsy na D,vznikají z toho problémy.
Na C: je dost programů které potřebujou windows mít na C:.
Jediná šance jak se z toho dostat je reinstalace a formátování C: i D: a uložit Windows na C: !!!
Na C: je dost programů které potřebujou windows mít na C:.
Jediná šance jak se z toho dostat je reinstalace a formátování C: i D: a uložit Windows na C: !!!
Ale těch 22 GB je málo na Win 7.Před instalací zvětšit oddíl C!Jinak se to bude opakovat.
22GB systémový disk pro W7 je katastrofálně málo. Buď nainstaluj WinXP, pokud nemáš možnost, raději sežeň HDD alespoň 80GB a dej ho jako hlavní a na něj nainstaluj systém.
Mmch., kolik GB má to Déčko?
Mmch., kolik GB má to Déčko?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
déčko má 44 
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Led 03, 2014 11:08 am) ---
Já vím že 22 je málo - málo je i 44 na déčku, ale těch 22 stačilo a celkem to šlapalo, zatím nemám možnost cokoli koupit ...... ale samo se na to chystám, jak bych ted měla postupovat, vím že na tom D to není to nejlepší, ale netuším co ted děla, jak to z D dostat pryč, a jak to naistalovat na C když je tam plno. Mohu poradit o kroky co dělat, bez ohledu na málo místa? Lze to C nějak smazat celý? mám tam asi 18 gb něčeho, co neumím odstranit.

--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Led 03, 2014 11:08 am) ---
Já vím že 22 je málo - málo je i 44 na déčku, ale těch 22 stačilo a celkem to šlapalo, zatím nemám možnost cokoli koupit ...... ale samo se na to chystám, jak bych ted měla postupovat, vím že na tom D to není to nejlepší, ale netuším co ted děla, jak to z D dostat pryč, a jak to naistalovat na C když je tam plno. Mohu poradit o kroky co dělat, bez ohledu na málo místa? Lze to C nějak smazat celý? mám tam asi 18 gb něčeho, co neumím odstranit.
Je to jeden disk rozdělenej nebo dva samostatné?
Jedina moznost je smazat disky C a D a sloucit je do jednoho, takze bude jenom disk C. Napred je ale nutne zalohovat data.
22 GB je na Windows 7 malo, minimalni pouzitelna velikost je 50 GB (coz je nas standard pro kancelarske pocitace, kde je pouze posta a Office).
S 22 GB mista se bude stale dokola opakovat to, ze dojde misto, protoze Windows se na ten disk nevejdou - Windows nezabiraji stale stejne mista, s tim jak vychazeji aktualizace a nove verze programu se neustale zvetsuji. Posledni verze .NET Framework zabira skoro 1GB.
22 GB je na Windows 7 malo, minimalni pouzitelna velikost je 50 GB (coz je nas standard pro kancelarske pocitace, kde je pouze posta a Office).
S 22 GB mista se bude stale dokola opakovat to, ze dojde misto, protoze Windows se na ten disk nevejdou - Windows nezabiraji stale stejne mista, s tim jak vychazeji aktualizace a nove verze programu se neustale zvetsuji. Posledni verze .NET Framework zabira skoro 1GB.
dva samostatné, jak je lze sloučit?
Pri in stalaci Windows, ve chvili kdy se vybira disk k instalaci je moznost zrusit disky C a D a na prazdnem miste vytvorit jeden disk C.
Smaze to ale zaroven vsechna data, takze vse dulezite je treba zalohovat.
Smaze to ale zaroven vsechna data, takze vse dulezite je treba zalohovat.
To nelze.Zatím teda zálohovat data někam jinam..externí disk atd.Před instalací zformátovat oba disky a přejmenovat D na C a C na D
Pořád to bude ale málo těch 40gb.

jjj mám vše co jsem chtěla schované. Nemusím tedy disky formátovat a smazat do čista? Udělá se to při té instalaci?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Led 03, 2014 11:50 am) ---
tak ted jsem z toho jelen
znamená to že tedy vyčistím vše co tu mám - a disky prohodím tím že je přejmenuju?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Led 03, 2014 11:50 am) ---
tak ted jsem z toho jelen

Slo by zjistit jak velky je ten disk?
22+44 GB mi nejak nesedi jakoa kapacita nejakeho existujiciho disku.
22+44 GB mi nejak nesedi jakoa kapacita nejakeho existujiciho disku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28