Sluchátka jako repráky Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sluchátka jako repráky

Příspěvekod Jan Pašek » 24 srp 2009 00:45

ale to mne mrzí tak hezky jsem to měl rozepsané.
Napadá mne nemáš náhodou 2 zvukové karty jednu integrovanou a druhou ve slotu?
Jo a viděl sem že si též Plzeňák da se to taky řešit osobně pokud dáš kontakt prez SZ bo ja už u toho spim a zejtra mam dovolenou tak by sem te mohl nacpat někam do pořadníku ze bys to měl rychlejš a já taky. takže pro dnešek tedy neděli Brou a zítra se uvidí.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
okayyy
nováček
Stav:

Příspěvekod okayyy » 24 srp 2009 00:47

Jo du spát, nebydlim přímo v Plzni...

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 24 srp 2009 08:24

Ten PC je novej nebo nějakej repasovanej?
Napadá mne nemáš náhodou 2 zvukové karty jednu integrovanou a druhou ve slotu?

Podívej se zezadu na bednu je tam pouze jedna růžová dirka jedna modrá dirka a jedna zelená dirka nebo to tam máš všechno dvakrát?
Pokud by bylo vše dvakrát půjde o konflikt zařízení a budeme muset vyřadit to správné.

Pokud je tam jen jedna zvukovka jdi do správce zařízení kde postupně pootvíráš všechny složky nikde (jak jsme již řekli) nesmí být otazník nebo vykřičník také nově pokud najdeš něco přeškrtnutého (zakázané zařízení) napiš co to je než to povolíme abychom si nenadělaly ještě větší škodu.

Pokud předchozí postup nepřinese žádné ovoce ve správci zařízení klikni pravým tlačítkem myši na kořen tedy na obrázek PC z menu dej vyhledat změny hadrware a dej sem výsledek.

Pokud by ani toto nepřineslo kýžený výsledek začíná mi trochu téct do bot a pokusil bych se chytit se toho co jsme dostali zpět a to je ikona repráčku u hodin vpravo dole ale co s ní to až příště sám to raději nezkoušej bo když nevím raději se 3* zeptám než to 1* po... servisy jsou poměrně drahá záležitost
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

okayyy
nováček
Stav:

Příspěvekod okayyy » 24 srp 2009 09:08

Jen jednu a pc novej uplně

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 24 srp 2009 09:20

Pokud je tam jen jedna zvukovka jdi do správce zařízení kde postupně pootvíráš všechny složky nikde (jak jsme již řekli) nesmí být otazník nebo vykřičník také nově pokud najdeš něco přeškrtnutého (zakázané zařízení) napiš co to je než to povolíme abychom si nenadělaly ještě větší škodu.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 24 srp 2009 09:25

Pokud je úplně novej a koupenej jako hotová sestava, reklamoval bych to.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 24 srp 2009 09:32

to mmmartin ono reklamuj vlastní blbost na začátku byla pouze chyba v přepnutí zvukových panelů tedy mezi nahráváním a hlasitostí než jsem stačil zasáhnout kolega okayyy něco pos.. a je úplně bez zvuku. momentálně se smažím přijít na to jestli má správně nainstalován veškerý HW. Pokud tam nic nenajdu .. včera jsme spolu dostaly zpět ikonu ovládání hlasitosti k hodinám pokusím se chytit se na ní když se mi ani to nepovede vzdám to.

okayyy
nováček
Stav:

Příspěvekod okayyy » 24 srp 2009 09:44

Nechtel sem to dramatizovat, dal sem Obnovení systemu a zvuk de, ted se muzem vratit k nastaveni mikrofonu

okayyy
nováček
Stav:

Příspěvekod okayyy » 24 srp 2009 10:38

Popíšu to asi takle, vyzkoušel sem už 3 sluchatka s mikrofonem, jeden samostatny mikrofon a nic, takze tam chybu nevidim. Do mikrofonu prostě proudí zvuk ze sluchatek jeste silnejší bež ja slyšim, ale není to tím že mi řve zvuk ze sluchatek, to vubec. Prostě si to nedokažuu vysvetlit...
Nastavit mikrofon tak, aby bral jen muj hlas a ignoroval zvuky pouštené v pc.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 24 srp 2009 11:13

Pokusím se popis tvého problému shrnout ze čtyř stránek do jednoho odstavce: při kominikaci na internetu si můj protějšek stěžuje, že není vyrovnaná hlasitost mezi mým hlasem z mikrofonu a hudbou, ruchy a ostatními zvuky, pocházejícími z běžícího programu - např. hry. Můj hlas z mikrofonu je příliš slabý ve srovnání s ostaními zvuky. Vzájemný poměr hlasitosti v nelze v Ovládání zvuku nastavit, protože ovladače hlasitosti všech zdrojů kromě mikrofonu nejsou funkční - jsou vyšedlé a nejde s nimi pohybovat. Je to tak?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 24 srp 2009 11:22

Zde je dle mne řešení co by obrázkový návod:
Ptejte se dokud u toho sedím a omluva asi hodinu se o mne pokoušel vir.
Přílohy
nastavení zvuku.jpg

okayyy
nováček
Stav:

Příspěvekod okayyy » 24 srp 2009 11:47

mmmartin: PRESNE!!!!!!! presne tak..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bezdrátové sluchátka
    od Dolpi » 28 lis 2024 06:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2525
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 21:36
  • Dvoje sluchátka
    od vaclavka83 » 16 čer 2024 19:17 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    2
    5134
    od vaclavka83 Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2024 19:31
  • Nová sluchátka
    od Riviera kid » 24 kvě 2025 08:40 » v Vše ostatní (hw)
    4
    2767
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    24 kvě 2025 18:47
  • Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
    od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3104
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    18 led 2025 17:51
  • Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
    od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem
    0
    1306
    od maiki Zobrazit poslední příspěvek
    07 čer 2025 00:36

Zpět na “Problémy s hardwarem”