Dneska mi jeden známý pověděl, že mu jaksi nefunguje PC a jestli bych se nemohl na to podívat..tak jsem šel a setkal se s pár věcmi, s kterými nejsem tak zvyklý..tak proto pár dotazů..
1. Lze vytvořit nějakým způsobem při instalaci nový oddíl větší než 21841MB (- to je maximum, disk je tam 160Gb)?
2. Jak na programy, které zapříčíní nestabilitu systému a nedovolí spuštění systému než v nouzovém režimu. Odinstalovat je nelze (vždycky vyskočí nějaká hláška), a když je odstraním soubor za souborem, tak vždycky zbydou které odstranit nelze(hlášky typu - soubor je používám atd., restart nepomůže...a co se zbytkem ve windows(odstraní je ccleaner))?
3.Už si nepamatuji přesně, ale při instalaci požadovali pulsní tón, nějaké číslo a další údaje..které mě byly naprosto cizí..myslím že se to týká Aktivace přes internet..je to nutné, nebo můžu přeskočit?
4.Setkali jste se někdy s tím, že PC byl docela zavirován, internet v pořádku fungoval, až na bezpečnostní programy u kterých nefungovala aktualizace i po odebrání virů..viděli by jste to spíše v samotných windows, nebo následkem virů?(já vím, log by to asi vyřešil..ale jenom taková hloupá otázka)
5.A co mě možná udivilo, na nově naistalovaný Windows jsem chtěl nainstalovat ovladače síťové karty, ale při instalaci Intel Graphics Accelerator, instalace spadla a Windows se načítal tak dlouhou dobu že jsem to vzdal..
6. A poslední, vím že je to diskutabilní, ale preferujete dísk rozdělený na více částí, v jedné windows (provést na začátku image a v případě problému rozbalit a nahradit, na druhé data..nebo pouze jednu část na vše?
Děkuji předem za odpovědi :-)
Pár otázek ohledně instalace Windows 7
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pár otázek ohledně instalace Windows 7
bod 2: vše jde nějak odstranit :) a ccleaner vše neodstraní .. bod 3: zrušit :)nic neaktivovat bod 4: u win nikdy nevíš..muže to být obojí....ostatní body ti osvětlí zasvěcení uživatelé 

Re: Pár otázek ohledně instalace Windows 7
bod 6: já to preferuji, tady jsme to také rozebírali:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=33251&p=211125#p211125
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=33251&p=211125#p211125
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 7954