Zdravím,
po update na Windows 10 build 1903 mi kexnula dokovací stanice - tzv. mám pracovní notebook Dell Inspiron 15 a k tomu dokovací stanici Dell D6000 v ní připojeny 2 externí monitory.
Pracuji v Inventoru od Autodesku a při připojení dokovací stanice mi inventor padá (pokud chci otevřít soubor se sestavou/součástí přestane pracovat) pokud dokovací stanici odpojím, tak vše normálně funguje.
Ovladače včetně grafiky a atd. mám aktuální, řeším nyní další problém, že bych potřeboval všechny tyto ovladače dokovací stanice odinstalovat a nainstalovat znovu, ale píše mi, že v podstatě v pozadí běží další instalace a proto to nemůžu odinstalovat/nainstalovat.
Už jsem zkoušel opravdu vše, ve správci žádný setup, msiexec, windows update neběží, zkoušel jsem i službu windows installer properties shodit, ale tam je problém, že pernamentně běží jako spuštěná a nějaké stop nejde dát. Také nouzový režim a nic.
Napadá někoho něco, popřípadě i to, proč by mohl padat inventor? Což je způsobeno maximálně ovladači té dokovací stanice.
Děkuji za rady
Inventor padá při připojení dokovací stanice
Re: Inventor padá při připojení dokovací stanice
ahoj, zkus pro zacatek na tu odinstalaci pouzit revo uninstaler, klidne tu pro verzi, je na 30 dni.
Re: Inventor padá při připojení dokovací stanice
Stav ovladacu zkontroluj ve spravci zarizeni. Prave tlacitko mysi na tento pocitac - vlastnosti - sprvace zarizeni. Pokud vis ktere ovladace to jsou muzes je odinstalovat odtud.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2769
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 3
- 3027
-
od Signalista97
04 říj 2024 17:44
-
- 8
- 3246
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 0
- 2987
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4722
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”