Ahoj, mam matku psychopatku a pořád mi kontroluje historii(když jí někdy nesmažu) a sleduje mě jako malýho fakana. Už toho mám dost. Rozhodně nekoukám na P, ale když se kouknu na nákýho kluka na FB, hned si ho vyhledává a potom, když se jí nelíbí mě uráží a pomlouvá. A další stránky atd taky ''kontroluje''.
Zajímalo by mě, když máme 2 účty na počítači(jeden je muj a ten druhej ostatních) jestli bych mohla na tom jejich bloknout ty stránky a jestli to na to mym pujde normálně nebo k nim nebudu mít taky přístup. Díky.
Blokování stránek Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Blokování stránek
To že někdo o matce píše jako o psychopatce mnoho vypovídá. Můžeš používat Chrome a otevřít stránku a anonymním okně, to se do historie nazapisuje.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Blue: S prominutím, ale toto opravdu vypovídá spíš o problému toho rodiče (podle popisu chování).
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Pohlaví:
Popis rodiče nemusí být objektivní, ale spíš bude zaujatý. Na tom že má matka starost o dítě není nic divného, je to přirozené. Jestli je matky psychopat se nedá určit z jedné věty nějakého náctiletého.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Starost o dítě je samozřejmostí, ale šmírování historie a případné: "když se jí nelíbí mě uráží a pomlouvá" není chování normálního rodiče. Naopak domluva, případné vyřešení sporu matka:dcera je normální řešení. Z mého hlediska popis: "pomluva a urážení" mi přijde dost objektivní k posouzení.
Sestava v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud máš svůj účet na počítači, tak si ho jednoduše zahesluj ne?
Samozřejmě i třeba Firefox umí sufrovat anonymně, dáš otevřít nové anonymní okno a jedeš.
Samozřejmě i třeba Firefox umí sufrovat anonymně, dáš otevřít nové anonymní okno a jedeš.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Hmm, já dotaz pochopil trošku jinak. Ptá se, že když zablokuje např. seznam na jejich účtu, tak jestli nepoběží i na tom druhém.
Jestli jsem to dobře pochopil.
Jestli jsem to dobře pochopil.
Sestava v profilu.
-
- Pohlaví:
Vážení přátelé, já to za sebe ukončím otázkou: " Podle čeho soudíte že zrovna matka je ta špatná?"
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
A jestli chceš efektivně zablokovat stránky, tak stačí editovat soubor hosts. http://jnp.zive.cz/hosts-zablokujte-nevitane-stranky
BS: Protože jí šmíruje a nadává, že se pouze dívá na profily kluků
BS: Protože jí šmíruje a nadává, že se pouze dívá na profily kluků
Moje matka je psychpatka, ano myslete si o tom co chcete. Ona o mě nemá ''starost''. Jen hledá co by našla aby mohla urážet a srážet mě pořád k zemi. Já už si to líbit nenechám, už z ní nemůžu. proto bych chtěla bloknout stránky, které navštěvuju. Mám na něm heslo, ale dneska jsem našla zase papír, na kterym má vypsaný téměř všechny weby, který jsem projela. Ta ženská je nemocná!
Blue:A to že jsem náctiletá má něco společnýho s tim, že nemůžu mít trochu soukromí a nemám na to právo? Že má matka má právo se tak chovat?
Karrex: Myslím to tak, když zablokuju nějakou stránku na jejich účtu, jestli to na tom mym bude fungovat normálně-nebude zablokovaný.
A taky když jsem zamčená v pokoji(třeba cvičim) pozoruje mě klíčovou dirkou a poslouchá za dveřma-Blue Spirit- tak nevim teda v kom je chyba.
Blue:A to že jsem náctiletá má něco společnýho s tim, že nemůžu mít trochu soukromí a nemám na to právo? Že má matka má právo se tak chovat?
Karrex: Myslím to tak, když zablokuju nějakou stránku na jejich účtu, jestli to na tom mym bude fungovat normálně-nebude zablokovaný.
A taky když jsem zamčená v pokoji(třeba cvičim) pozoruje mě klíčovou dirkou a poslouchá za dveřma-Blue Spirit- tak nevim teda v kom je chyba.
Naposledy upravil(a) Ψ~รคtคภ~Ψ dne 27 čer 2014 14:56, celkem upraveno 1 x.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Podle uvedeného chování
. Urážky, pomluvy vyplývající z přehnané kontroly historie. Kdyby jí to jó moc vadilo, není problém zakázat používání PC, případně DOMLUVIT se s "dítětem". To, co bylo uvedeno, že dělá není správné chování rodiče.
Btw. moje názory nepochází jenom z tohoto tématu, ale z osobní zkušenosti vztahu otce s mojí přítelkyní, už jen podle uvedeného popisu chování v minulém příspěvku, to souhlasí na 98%. A jelikož nejsem psychiatr, soudím tak z posudku o otci z psychiatrického vyšetření (se špatným výsledkem).

Btw. moje názory nepochází jenom z tohoto tématu, ale z osobní zkušenosti vztahu otce s mojí přítelkyní, už jen podle uvedeného popisu chování v minulém příspěvku, to souhlasí na 98%. A jelikož nejsem psychiatr, soudím tak z posudku o otci z psychiatrického vyšetření (se špatným výsledkem).
Naposledy upravil(a) Karrex dne 27 čer 2014 14:59, celkem upraveno 2 x.
Sestava v profilu.
Řešení je opravdu spousta. Nejjednodušší je dle mého navštěvovat stránky v anonymním režimu, matka nebude vysilovat, ze se snazis podvádět atd, protože najde jen prázdnou historii.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 16103
-
od ja2311
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:08