Blokování stránek Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Ψ~รคtคภ~Ψ
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Blokování stránek  Vyřešeno

Příspěvekod Ψ~รคtคภ~Ψ » 27 čer 2014 14:32

Ahoj, mam matku psychopatku a pořád mi kontroluje historii(když jí někdy nesmažu) a sleduje mě jako malýho fakana. Už toho mám dost. Rozhodně nekoukám na P, ale když se kouknu na nákýho kluka na FB, hned si ho vyhledává a potom, když se jí nelíbí mě uráží a pomlouvá. A další stránky atd taky ''kontroluje''.
Zajímalo by mě, když máme 2 účty na počítači(jeden je muj a ten druhej ostatních) jestli bych mohla na tom jejich bloknout ty stránky a jestli to na to mym pujde normálně nebo k nim nebudu mít taky přístup. Díky.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Blokování stránek

Příspěvekod guest » 27 čer 2014 14:36

To že někdo o matce píše jako o psychopatce mnoho vypovídá. Můžeš používat Chrome a otevřít stránku a anonymním okně, to se do historie nazapisuje.

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Karrex » 27 čer 2014 14:38

Blue: S prominutím, ale toto opravdu vypovídá spíš o problému toho rodiče (podle popisu chování).
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

guest

Příspěvekod guest » 27 čer 2014 14:41

Popis rodiče nemusí být objektivní, ale spíš bude zaujatý. Na tom že má matka starost o dítě není nic divného, je to přirozené. Jestli je matky psychopat se nedá určit z jedné věty nějakého náctiletého.

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 27 čer 2014 14:45

Starost o dítě je samozřejmostí, ale šmírování historie a případné: "když se jí nelíbí mě uráží a pomlouvá" není chování normálního rodiče. Naopak domluva, případné vyřešení sporu matka:dcera je normální řešení. Z mého hlediska popis: "pomluva a urážení" mi přijde dost objektivní k posouzení.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 27 čer 2014 14:47

Pokud máš svůj účet na počítači, tak si ho jednoduše zahesluj ne?
Samozřejmě i třeba Firefox umí sufrovat anonymně, dáš otevřít nové anonymní okno a jedeš.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 27 čer 2014 14:49

Hmm, já dotaz pochopil trošku jinak. Ptá se, že když zablokuje např. seznam na jejich účtu, tak jestli nepoběží i na tom druhém.

Jestli jsem to dobře pochopil.
Sestava v profilu.

guest

Příspěvekod guest » 27 čer 2014 14:51

Vážení přátelé, já to za sebe ukončím otázkou: " Podle čeho soudíte že zrovna matka je ta špatná?"

Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Stav:

Příspěvekod Adys301 » 27 čer 2014 14:52

A jestli chceš efektivně zablokovat stránky, tak stačí editovat soubor hosts. http://jnp.zive.cz/hosts-zablokujte-nevitane-stranky

BS: Protože jí šmíruje a nadává, že se pouze dívá na profily kluků

Ψ~รคtคภ~Ψ
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Ψ~รคtคภ~Ψ » 27 čer 2014 14:52

Moje matka je psychpatka, ano myslete si o tom co chcete. Ona o mě nemá ''starost''. Jen hledá co by našla aby mohla urážet a srážet mě pořád k zemi. Já už si to líbit nenechám, už z ní nemůžu. proto bych chtěla bloknout stránky, které navštěvuju. Mám na něm heslo, ale dneska jsem našla zase papír, na kterym má vypsaný téměř všechny weby, který jsem projela. Ta ženská je nemocná!
Blue:A to že jsem náctiletá má něco společnýho s tim, že nemůžu mít trochu soukromí a nemám na to právo? Že má matka má právo se tak chovat?
Karrex: Myslím to tak, když zablokuju nějakou stránku na jejich účtu, jestli to na tom mym bude fungovat normálně-nebude zablokovaný.
A taky když jsem zamčená v pokoji(třeba cvičim) pozoruje mě klíčovou dirkou a poslouchá za dveřma-Blue Spirit- tak nevim teda v kom je chyba.
Naposledy upravil(a) Ψ~รคtคภ~Ψ dne 27 čer 2014 14:56, celkem upraveno 1 x.

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 27 čer 2014 14:55

Podle uvedeného chování :-) . Urážky, pomluvy vyplývající z přehnané kontroly historie. Kdyby jí to jó moc vadilo, není problém zakázat používání PC, případně DOMLUVIT se s "dítětem". To, co bylo uvedeno, že dělá není správné chování rodiče.

Btw. moje názory nepochází jenom z tohoto tématu, ale z osobní zkušenosti vztahu otce s mojí přítelkyní, už jen podle uvedeného popisu chování v minulém příspěvku, to souhlasí na 98%. A jelikož nejsem psychiatr, soudím tak z posudku o otci z psychiatrického vyšetření (se špatným výsledkem).
Naposledy upravil(a) Karrex dne 27 čer 2014 14:59, celkem upraveno 2 x.
Sestava v profilu.

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 27 čer 2014 14:57

Řešení je opravdu spousta. Nejjednodušší je dle mého navštěvovat stránky v anonymním režimu, matka nebude vysilovat, ze se snazis podvádět atd, protože najde jen prázdnou historii.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Blokování kontaktu v Messengeru
    od ja2311 » 05 led 2025 12:58 » v Komunikace na internetu
    2
    16103
    od ja2311 Zobrazit poslední příspěvek
    11 led 2025 09:08
  • Blokování stahovaných souborů
    od Riviera kid » 07 čer 2025 16:47 » v Windows 11, 10, 8...
    10
    2952
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 06:56
  • zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
    od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem
    8
    2486
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    11 led 2025 15:10
  • Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
    od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu