Když si pustím nějakou hru (nebo něco jiného do fullscreenu,mimo videa) tak mi hned po vlezení zpět do Windows napíše že se nelze připojit k bezdrátové síti ale ve skutečnosti je internet připojenej a i když na ikonku kliknu a dám opravit napíše že oprava se nezdařila a že se mám obrátit na správce sítě a... bla blabla.. ale internet stejně fachá..
Né že by to byl nějaká zásadní problém při práci s widlema ale ta bublina že se nelze připojit mi tam vyleza tak 1 za minutu..dík za rady.
Tohle mi u jednoho noťasu dělalo, když sem tam měl ovladače na WiFi a pak jakýsi Intelácký ovladače na WiFi s programem .. tak Intelácký mi furt tvrdili, že nejsem připojenej, tak sem je smázl a byl klid
Jo tak jsem tam hodil z CD ovladače a už to nevotravuje sice musim mít spuštěnej nějakej Control Center kterej si bere 10 MB RAM ale to snad nějak přěžiju
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Mám problém s připojením vzdálené síťové jednotky přes VPN. Jedná se o připojení na NAS v kanceláři. Když jsem na připojený na WiFi přes hotspot na mobilu, a posléze na VPN, tak vše jde bez problémů. Problém nastává ve chvíli, kdy namísto...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5" disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.