Příspěvekod FrostWork » 19 led 2008 23:55
Jo hororovy games nehraju kvuli spanku a taky proto ze mne to moc nebere. Ale vite kdy naposled sem mnel skutecnej strach! To bylo v prvaku na stredni o prazdninach kdy sme dva dny v kuse chlastali a treti den nas vyhodili z kempu tak sme spali v lese! Co pak vo to spat v lese pche to neni nic desivyho ale jak sem v tom lese vystrizlivel tak sem si uvedomil ze sem uz dva dny nebyl na "velky" vzhledem k mnozstvi alkoholu prolityho hrdlem mi bylo jasny ze tenhle bobek by nemoh soutezit o nejtvrdsi hovno. Vzal sem toaletak a vyrazil kousek dal do lesa najit prihodny misto kde bych se moh vyprazdnit. A kdyz uz sem mnel fakt nahnano ze se po... a ze uz si nestacim ani sundat kalhoty objevil se nadhernej placek

ten byl pani lidicky to vam byla takova krasa rukou sem se oprel o strom pod stromem byl takovej dulek jako na turkovi a hned vedle byl uschlej ker kterej sem vyuzil jako drzak toaletaku. Pani tak prijemne mi nebylo uz ani nepamatuju.

no a to je asi tak vsechno

Naposledy upravil(a)
FrostWork dne 21 led 2008 20:00, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne