No to jo no, pak už to čekáš.LordX píše:tak to já taky, ale s dalšími levely zrůdy přibývají a už mi to nepřijdeTommy4 píše:Far Cry![]()
Když na mně vyskočila ta zmutovaná zrůdaÚplně jsem s toho zařval
Bojácnost u her
Moderátoři: beather, Mods_senior
F.E.A.R-čas 23.00hod tma-když jsem přišel k žebříku chystám se slézt,ještě koukám dolů do tmy,kdyby tam něco bylo,otočím se a ta holka za mnou..zařval jsem a málem spadl z křesla..pak zařvala manželka,protože ležela za mnou na zemi a koukala na televizi a já jí vjel na nohu..hrůza.. 
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Já sem se neskutečně lekl této potvory http://www.freakygaming.com/gallery/con ... /loper.jpg
Return to Castle wolfenstein.Někde sem šel po chodbě a skočí po mě ale je tam sklo,tak že se vlastně jen leknu.
Return to Castle wolfenstein.Někde sem šel po chodbě a skočí po mě ale je tam sklo,tak že se vlastně jen leknu.
- Argoneus
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Já se vždycky bál jako svině Visceroidů (nebo jak se menovali) z C&C: Renegade
, a potom HL 2 když si takhle du tmavou chodbou a najednou na mě skočí ten krab a začne mě sát a taky když si takhle du a najednou mě nahoru vytáhne ta potvora na těch stropech a chramst, a v neposlední řadě sem se strašně bál toho písečnýho červa z Jedi Knight: Jedi Academy, ten vypadal nechutně když vás snědl 
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Já se nejvíc lekal v AVP2 facehugerů...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Jo hororovy games nehraju kvuli spanku a taky proto ze mne to moc nebere. Ale vite kdy naposled sem mnel skutecnej strach! To bylo v prvaku na stredni o prazdninach kdy sme dva dny v kuse chlastali a treti den nas vyhodili z kempu tak sme spali v lese! Co pak vo to spat v lese pche to neni nic desivyho ale jak sem v tom lese vystrizlivel tak sem si uvedomil ze sem uz dva dny nebyl na "velky" vzhledem k mnozstvi alkoholu prolityho hrdlem mi bylo jasny ze tenhle bobek by nemoh soutezit o nejtvrdsi hovno. Vzal sem toaletak a vyrazil kousek dal do lesa najit prihodny misto kde bych se moh vyprazdnit. A kdyz uz sem mnel fakt nahnano ze se po... a ze uz si nestacim ani sundat kalhoty objevil se nadhernej placek
ten byl pani lidicky to vam byla takova krasa rukou sem se oprel o strom pod stromem byl takovej dulek jako na turkovi a hned vedle byl uschlej ker kterej sem vyuzil jako drzak toaletaku. Pani tak prijemne mi nebylo uz ani nepamatuju.
no a to je asi tak vsechno 
Naposledy upravil(a) FrostWork dne 21 led 2008 20:00, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne