Bojácnost u her

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Tholus » 12 led 2008 12:59

LordX píše:
Tommy4 píše:Far Cry :D
Když na mně vyskočila ta zmutovaná zrůda :D Úplně jsem s toho zařval :D

tak to já taky, ale s dalšími levely zrůdy přibývají a už mi to nepřijde :lol:

No to jo no, pak už to čekáš. :D Ale jinak ty první to bylo docela dobrý... Pak se mi to zdálo i trochu přehnaný...

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 12 led 2008 13:22

Na Silent Hill nic nemá. Sice v notně obstarožním kabátku (PS1), ale s parádní atmosférou. Již nikdy více něco podobného nezažil jsem. :shock:

Tyrael
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 12 led 2008 14:24

TO ANONYM:ta roztomila "Holcicka" jak rikas me zpusobila temer posttraumaticky sok:P dodneska tuhle pasaz nemam rad muzu si to zahrat po druhe ale vysledek je vzdy stejny ze se u toho temer pos**u:P
Chyby budou dokud budou lidé!

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 12 led 2008 14:50

vidím samé novější hry..myslim far cry, doom3, crysis, cod4..to si každý nezahraje, ale dobrý horor,který jsem vypl(uz jsem to nehral) už po prvním leknutí..jsem mel z toho takové trauma, že jsem to odinstaloval radši...myslim tím hru SUFFERING..

tamagoci
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod tamagoci » 13 led 2008 13:35

F.E.A.R-čas 23.00hod tma-když jsem přišel k žebříku chystám se slézt,ještě koukám dolů do tmy,kdyby tam něco bylo,otočím se a ta holka za mnou..zařval jsem a málem spadl z křesla..pak zařvala manželka,protože ležela za mnou na zemi a koukala na televizi a já jí vjel na nohu..hrůza.. :o
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 13 led 2008 13:42

A pamatujete v Unrealu 1 jak dojdete na konec rozsvícené chodby, najednou cvak, cvak, cvak začnou se vypínat světla ze zdálky až k vám ... zůstanete uplně ve tmě a pak zachroptí obluda a vyřítí se na vás? :lol: Už v té době (před 8 roky) jsem měl repráky 5.1 a šlo se v té tmě orientovat jen podle zvuku :lol:

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 13 led 2008 13:52

Já sem se neskutečně lekl této potvory http://www.freakygaming.com/gallery/con ... /loper.jpg
Return to Castle wolfenstein.Někde sem šel po chodbě a skočí po mě ale je tam sklo,tak že se vlastně jen leknu. :x

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 13 led 2008 14:38

Já se vždycky bál jako svině Visceroidů (nebo jak se menovali) z C&C: Renegade :lol: , a potom HL 2 když si takhle du tmavou chodbou a najednou na mě skočí ten krab a začne mě sát a taky když si takhle du a najednou mě nahoru vytáhne ta potvora na těch stropech a chramst, a v neposlední řadě sem se strašně bál toho písečnýho červa z Jedi Knight: Jedi Academy, ten vypadal nechutně když vás snědl :lol:

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 13 led 2008 15:22

Já se nejvíc lekal v AVP2 facehugerů...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

haspik
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod haspik » 19 led 2008 21:02

No nejvíc jsem se bál u her typu "doom 3,quake 4 a fear"

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 19 led 2008 21:36

Jeste jsme si vzpomel an dalsi hru,kterou jsme ani poradne nedohral Martian gothic Unification,u toh ojsme byl podelanej porad.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

FrostWork
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod FrostWork » 19 led 2008 23:55

Jo hororovy games nehraju kvuli spanku a taky proto ze mne to moc nebere. Ale vite kdy naposled sem mnel skutecnej strach! To bylo v prvaku na stredni o prazdninach kdy sme dva dny v kuse chlastali a treti den nas vyhodili z kempu tak sme spali v lese! Co pak vo to spat v lese pche to neni nic desivyho ale jak sem v tom lese vystrizlivel tak sem si uvedomil ze sem uz dva dny nebyl na "velky" vzhledem k mnozstvi alkoholu prolityho hrdlem mi bylo jasny ze tenhle bobek by nemoh soutezit o nejtvrdsi hovno. Vzal sem toaletak a vyrazil kousek dal do lesa najit prihodny misto kde bych se moh vyprazdnit. A kdyz uz sem mnel fakt nahnano ze se po... a ze uz si nestacim ani sundat kalhoty objevil se nadhernej placek :lol: ten byl pani lidicky to vam byla takova krasa rukou sem se oprel o strom pod stromem byl takovej dulek jako na turkovi a hned vedle byl uschlej ker kterej sem vyuzil jako drzak toaletaku. Pani tak prijemne mi nebylo uz ani nepamatuju. :lol: no a to je asi tak vsechno :lol:
Naposledy upravil(a) FrostWork dne 21 led 2008 20:00, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!

Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne :D

Zpět na “Hry”