Zdravim, pořídil jsem tento notebook https://www.czc.cz/lenovo-ideapad-300-1 ... 14/produkt rodičům na internet a fotky, systém běží skvěle, až na často vypadávající wifi připojení. Internet běží cca. 5-10 minut běžnou rychlostí, pak spadne rychlost, až to nakonec napíše "omezené připojení". Musím reconnect, a to někdy hned několikrát aby se znovu připojil.
Co jsem zkoušel:
- aktualizace ovladačů od modemu - a to z windows správce zařízení, stránky Lenova a Intelu (modem je od Intelu). Po každé změně driveru jsem udělal restart. Bez výsledku
- nastavit statickou Ip adresu v nastavení sítě
- dns flush v přikazovém řádku
- vypnutí a zapnutí routeru
Díky všem za odpovědi.
Win 10 - omezené připojení na novém notebooku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 10 - omezené připojení na novém notebooku
Na jiném zařízení není tento problém? Pokud ano kontaktovat providera. Parametry na připojení - kontaktovat providera.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkus zakázat IPv6. Mně pomohlo.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, na jiném není. Můj notebook, telefon se připojí. Zkusím hned zítra vypnout IPv6 teda, zatím díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Příčinou může být rušení WiFi signálu z okolí. Případně změnit na routeru na jiné kanály. Může to být i soused ve vedlejším bytě ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zakázání IPv6 nepomohlo..Na chvíli pomohl příkaz ipconfig /renew, ale po deseti minutách zase omezeno.
Rušením si nejsem jistej, předešlej notebook fungoval na wifi bez problémů, a hned jak se dal pryč, připojil se místo něj tenhle. Dopadne to tak že se zavolá provider, chtěl jsem jenom vědět, jestli náhodou neni chyba někde v nastavení systému. Zkoušel jsem i vypnout firewall, taky nic.
Rušením si nejsem jistej, předešlej notebook fungoval na wifi bez problémů, a hned jak se dal pryč, připojil se místo něj tenhle. Dopadne to tak že se zavolá provider, chtěl jsem jenom vědět, jestli náhodou neni chyba někde v nastavení systému. Zkoušel jsem i vypnout firewall, taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5113
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 16:03
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4877
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 3039
-
od neytos