Čauko,
hledám stylová a hlavně kvalitní sluchátka, co se týče provedení, kvality zvuku, konstrukce,apod. Jednoduše hledám v poměru cena/kvalita.
Zatím mám v seznamu dvoje. Lamax Beat Blaze B-1 a Niceboy Hive. Měl jsem zde už založený topic na porovnání Lamaxu vs Niceboy, ale zřejmě je nikdo nevlastní a tak můj druhý topic a zároveň poslední z důvodu zítřejšího koupě směřuje k jedinému. Potřebují od vás pomoct vybrat sluchátka do 1 200 Kč.
Pokud v této cenové relaci se dá najít lepší kousek než Lamax Beat Blaze B-1, nebo Niceboy, tak se rozhodně nebráním. Popř. co upřednostnit z těch dvou zmíněných modelů.
Jinak co se týče mikrofonu. Tak vestavěný by se mi hodil, ale není to podmínkou.
Děkuji za vaše návrhy. Vím, že budget není nic moc, ale tentokrát šáhnu po levnějších.
Sluchátka do 1200 Kč
Re: Sluchátka do 1200 Kč
Zbytečný topic vhodný jedině k zaplevelení fóra. Stačilo napsat nový / další požadavek do původního vlákna ... pokud jsi měl obavu, že to někdo přehlédne, stačilo použít nějaké vhodné formátování ke zvýraznění, viz můj podpis: Formát.
Čau, já vlastním ty lamax blaze. Porovnat ti je nemůžu, protože ty druhý jsem nikdy neměl. Co se týče těch blaze, tak já jsme s nimi dost spokojenej. Všichni mi říkali, že přes bluetooth ten zvuk bude špatný kvůli převodu signálu vzduchem, ale mě to ani nepříjde. Basy mají slušné. Ze začátku mě trochu tlačily ze stran na hlavu, ale to mohlo být tím, že jsem sluchátka přes hlavu nikdy nenosil. Teď už je to v pohodě. Nabíjím je tak jednou za týden. Jezdím pondělí až pátek tak hodinu a půl denně, ale tam asi taky bude záležet na hlasitosti jakou posloucháš. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej.
Asi vemu ty Lamaxy no, protože o těch Niceboy Hive nevím absolutně nic. Našel jsem jen 5 recenzí od zákazníků, ale toť vše. 

Marshall Major
PC: MB: ASUS Z87-K; CPU: Intel Core i5-4690K; RAM: Corsair 8GB KIT DDR3 2133MHz CL9; GFX: ASUS GeForce GTX1060 6GB; SSD: Samsung 850 EVO 250GB; HDD: SEAGATE BarraCuda 3TB + WD 500GB (backup); Sound: Asus Xonar Essence ST; Power: Seasonic S12II-520; Case: Fractal Design R5; Repro: M-Audio AV40; Headphones: HyperX Cloud Gaming; Mouse: Logitech G602; Monitor: 29" LG 29UM68 Ultrawide
Audio: Onkyo TX-8050; Monitor Audio Bronze 2
Audio: Onkyo TX-8050; Monitor Audio Bronze 2
Marshally II v žádném případě.......Konstrukce stojí za starou bačkoru kvůli plastovým bantům a celkově jsou prý II pěkně odfláklé, co se týče životnosti.
Aneb II nemají nic s tou značkou společného. Co mají asi společné, tak je jen logo. Proto ani o nich nepřemýšlím.
Aneb II nemají nic s tou značkou společného. Co mají asi společné, tak je jen logo. Proto ani o nich nepřemýšlím.
Ty blaze jsou fakt v pohodě. Mají i ovládání přímo na sluchátkách a když budeš mít v batohu kabel na propojení, tak můžeš přes něj, když ti dojde baterie. Já to přes něj občas přípojuju k PC.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4699
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 17:53
-
- 2
- 5125
-
od vaclavka83
16 čer 2024 19:31
-
- 4
- 2715
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2511
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3093
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”