Nestabilní internet - kabelové připojení
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nestabilní internet - kabelové připojení
Dobrý den, mám internet od avonetu kabelového připojení, kdy bych měl mít upload 1 mb/s a download 5mb/s. Což mám, ale strašně mi internet kolísá a to jsem připojený k routeru přes kábl. Teď jsem i reinstaloval windows 7 a stejné problémy. Zajímavé že některé stránky mi ale načítají zrovna v nějakou dobu a některé ne. Ještě podotknu, že se s problémem potýkám tak poslední týden a to jsem předtím byl připojený přes usb přijímač. Chyba na straně providera ?
Re: Nestabilní internet - kabelové připojení
V jakych jednotkach je uvedena rychlost pripojeni ? mb/s neexistuje, existuje Mb/s a MB/s
a je mezi tim 8x rozdil. I ta lepsi varianta je hodne malo na kabelove pripojeni.
Jestli k problemum dochazi hlavne mezi 18:00 a 22:00, je pretizena sit poskytovatele.
V kazdem pripade poskytovatel pripojeni je ten, kdo by mel problem analyzovat prvni.
a je mezi tim 8x rozdil. I ta lepsi varianta je hodne malo na kabelove pripojeni.
Jestli k problemum dochazi hlavne mezi 18:00 a 22:00, je pretizena sit poskytovatele.
V kazdem pripade poskytovatel pripojeni je ten, kdo by mel problem analyzovat prvni.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nestabilní internet - kabelové připojení
Tak doplním že bráškovi jde internet na ntb bez kolísání. Jedná se o lepší variantu MB/s.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3405
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4732
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 2989
-
od neytos