Bezpečné připojení -Admin/User Vyřešeno
Re: Bezpečné připojení -Admin/User
Je mi divné, že tě něco takového baví a že když máš připojení kabelové, že je tak pomalé. Ani když jsem kdysi používal dial-up, neměl jsem problémy s www stránkami. Ano, nyní jsou multimediálnější, ale i tak se mi to nezdá. Máš problém s ImageShackem, ale obrázky o stejné velikosti jsi šoupal na Net (to že je zmenšený náhled a po kliknutí se zvětší do celé velikosti = stejná data jako na ImageShack). Neochota něco zkoušet. Jistě, vždycky se něco může podělat, ale takový je život. Nejistý. Doufám, že už netrénuješ a nespíš v rakvi
Jak víš, tak jsem obrázky partie vždy přikládal. Takže potom stačí obyčejná šachovnice a podle mého obrázku vždy rozestavit figury (co kocour rozhází). Ale třeba je pohodlnější se vymlouvat na kocoura nebo to zemětřesení ...

-
- Pohlaví:
Tak neblbni. Není to o nějaké neochotě něco zkoušet, ale o zkušenostech. Nebudu ani kvůli nTobě ani kvůli nikomu jinému zkoušet nefunkční již vyzkoušené.
-
- Pohlaví:
A nesrovnávej ImageShack s PC-Help, nejde o velikost dat. Po nějaké době vyprší limit (ví čert, jak se tomu říká) a musím Up znova. Věčnej problém s místnímí stránkami. Tady píšu na město a nezálohuju to, pak kliknu odeslat amoje dvouhodinový psaní je v háji protože se musím znova přihlásit. Tak se přihlásím, píšu ve Wordu a ve finále zkopíruju přes deset přihlášení. Ale za tžýden mne na...ou a už zase píšu naostro a zase znova.
-
- Pohlaví:
Re: Bezpečné připojení -Admin/User Vyřešeno
Na kocoura nic nesvádím, ale je to strašnej handicap. Mám garsonku, jednu místnost, konferenční stolek a psací stůl zabarikádovanej těma drátama. Nemám kam položit šachovnici, mohl bych magnetickou ale mám jen koženkovou. Dnes koupím, pokud to nebude zlodějna. Memám ani jinou místnost. Jediná místnost je koupelna s WC a tam jsou pro kocoura udělaný dveře 30x40 cm /na 2 obkladačky/ aby mohl na záchod - nemůžu mít šachovnici ani na deklu od WC.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 11661
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 kvě 2025 04:45
-
- 0
- 3027
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 3842
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4831
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3307
-
od Bary-Jan