Instalace Windows 7 a formát staršího disku Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace Windows 7 a formát staršího disku
tak to se mi jeste nestalo... ale podivej se do vlastnocti slozky jestli neni blokovana... jinak fakt nevim
- Imra
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky bych chtel sformatovat system, ale pres ten instalator to nejde, a to nejsem si myslim zadny amater. Je tam pouze vybrani diskoveho oddilu a nic vic, je mozne ze mam starsi verzi instalatoru? Na zacatku instalace jsem dal Aktualizovat.
No já to teď musela přeinstalovávat a zforámtovat to šlo.
Když ti naskočí tabulka s výběrem disku, tak dáš to, co je vpravo a a tam vybereš formát. Jen na to klikneš! A dáš next. Spustí se instalace, ale je to zformátované, jen se neobjeví žádná spešl obrazovka ne to. takže dávat pozor, ať máš vybranej správnej disk na formát.
Jinak nedoporučuju měnit na W7 bootovací obrazovku a tyto věci. Jde změnit pouze balíček systémových ikon. Ale mě se stejně nezměnili všechny a některé se mění až po kliknutí na ně třeba
No, ale když sem změnila bootovací obrazovku a ještě něco takového, tak při restartu a znovuspuštění místo bootovací obrazovky byla černá plocha a ani po několika minutách )posléze i restartech) se nic nezměnilo. Systém nenaběhl, takže sem to musela přeinstalovat.
Když ti naskočí tabulka s výběrem disku, tak dáš to, co je vpravo a a tam vybereš formát. Jen na to klikneš! A dáš next. Spustí se instalace, ale je to zformátované, jen se neobjeví žádná spešl obrazovka ne to. takže dávat pozor, ať máš vybranej správnej disk na formát.
Jinak nedoporučuju měnit na W7 bootovací obrazovku a tyto věci. Jde změnit pouze balíček systémových ikon. Ale mě se stejně nezměnili všechny a některé se mění až po kliknutí na ně třeba

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3910
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 14:06