Ten poskytoval co si našel má stejnou nabídku jako firma MONEX, jen o 5 Kč levněji. Tkž 2048/256kbps s agregací 1:3 .. Pokud uploaduješ, bude pro Tebe jistě výhodnější pořídit si net od firmy Dobříš, vyšší agregaci budeš prostě muset oželet.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Agregace vyjadřuje kolik lidí využívá dané přidělené připojení, tzv. mezi kolik uživatelů se dělí celková rychlost. Tkž v případě 1:4 se bude dělit mezi čtyři uživatele stejným dílem, i když on zas tak stejný není. Pokud by jste ve stejném okamžiku všichni stahovali, celková rychlost, v Tvém případě 2048, se sníží na čtvrtinu. Z toho vyplívá, že čím menší číslo u agregace je, tím lépe. Snad sem to vysvětlil srozumitelně..
// Jj, 20mbit je fajn, doma mám to samé..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
aha tyjo, tak to nic moc, ze koupim 2mbit a je mozny ze budu stahovat 0,5mbit jinak kdyz si wifi objednam, jak dlouho tak muze trvat nez to zprovoznej? trva to obvykle treba mesic a nebo je to spis tak ze to objednam a za par dni to namontujou a uz to bezi?
Záleží na firmě, já to měl cca. do týdne, ale opravdu nelze takhle soudit. Zkusil bych jim zavolat a pooptat se..
// Ještě označ příspěvek za vyřešený, ať tu v tom máme pořádek.
omlouvam se ze jeste otviram uzavreny tema, ale je jeste jedna vec, kterou bych rad vedel. jak je to s pripojenim s wifi a instalaci softwaru? je to tak ze z routeru jde kabel a proste se pripojim kdykoliv s pc co ma sitovou kartu (a je jedno jestli linux nebo windows) a nebo je to tak ze se musi napr. po pripojeni jinyho pc nebo preinstalaci systemu neco nastavovat aby internet bezel?
Chci si přidat druhý disk do mého ntb HP 255 G8, nebot je v něm pouze NVME 256 Gb a mám možnost přidat ještě druhý disk o velikosti 2,5..přípravu již mám hotovou s přidaným kabelem viz foto, ale jen nevím, jaký HDD zvolit. Jestli klasický 2,5 nebo...
Poslední příspěvek
Do notebooku samozřejmě, že SSD. Jsem překvapený, že 2,5" se ještě vůbec prodává v plotnové verzi.
Potřeboval bych poradit, jaký notebook vybrat. Je to pro kluka známého do školy. Mám zvolit z těchto dvou možností:
Rozhoduji se mezi těmito dvěmi.
HP má Ryzen, numerickou klávesnici, nelze dobíjet přes usb-c a Wifi 6
Lenovo má Intel (stolní...
Poslední příspěvek
Tak koupili ten z Datartu, jelikož byl o 1000Kč levnější, i když měl slabší procesor. Byl stejný jako ten Ryzen co byla jedna z původních variant až na ten slabší procesor. Vzápětí tu ušetřenou tisícovku utratili za službu nastavění Windows i když...
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5" disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.