dneska jsem obdrzel od zasilkove sluzby muj sestaveny pocitac ktery jsem vymenil po 5 letech za stary. Ihned jsem na nej vsechno nainstaloval.
Problem se tyka zakladni desky MB - intel P43 od gigabyte s dual BIOSEM. Mel jsem starou verzi BIOSU a i vyrobce doporucuje ihned upgradnout na novou verzi a dodava na instalacnim CD primo utilitu na flashovani.
Inu pozaviral jsem vsechny programy a psustil ho, hezky si pochroupal, rekl ze uspesne skoncil a restartoval pocitac. Svete div se, pocitac nenabehne: (BIOS jako by nebyl. Zkousel jsem vyndat baterku z MB, nebo pomoci Jumperu na CLR CMOS, ale neznadejne.
Neco jsem o tom DUALNIM BIOSU precetl, ale nevim jak by mi ted mohl pomoci. Na desce vidim dva svaby. M_BIOS a B_BIOS. Poradte mi prosim co mam delat. Tak jsem se na ten pocitac tesil a takhle si ho do.... :((( predem diky
// Zas jeden, který neumí napsat nadpis!

// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
// Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně.
// Věřím, že jsi zoufalý, ale za nadpis „Pomozte lidi,jsem zoufalý“ bys zasloužil odstřelit. Opravil jsem ho.
// Taky jsem ti pro přehlednost rozdělil text do odstavců a zvýraznil to nejdůležitější.
// Mimochodem – před interpunkcí se nepíše mezera a za ní naopak ano. Děláš to přesně naopak.
// Taky by tvé příspěvky zpřehlednilo používání diakritiky.
// Myloš