Sluchátka jako repráky Vyřešeno
Re: Sluchátka jako repráky
Tu nemam vubec, vsude "Bez zvukoveho zarizení" Dal sem uz asi 10x rr ovladacu a nic..Sluchatkama to neni tak uz fakt nevim...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak konečně mi to pustilo stahnout si tvůj scrren obrazovky. Takže oba mame realtec to docela dobra zprava a doufam že použivas vin XP co se tvari jako prvni visty. pak jsem schopen ti radit od vist davam ruce pryč bo se je teprv učim.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ted mi vrta hlavou ten zvuk...
Stav: Ovladač je povolen, ale není spušten.
No ja sem mimo...
No ja sem mimo...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nějak se nam predbihaji odpovědi ale to neva nyní jsi bez zvuku postup platí pro Win XP u Vista to bude podobné ale za postup neručím.
Nejprve ověríme jak jsi na tom s ovladači. Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa Počítače - Správce zařízení
Nikde by se ti neměl ukazovat žlutý otazník (chybí ovladač prostě PC neví co je zač) nebo vykřičník (konflikt zařízení)
Stav: Ovladač je povolen, ale není spušten. - tak ho zkus restartovat změny v ovladačích se projevují až po restartu.
Nejprve ověríme jak jsi na tom s ovladači. Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa Počítače - Správce zařízení
Nikde by se ti neměl ukazovat žlutý otazník (chybí ovladač prostě PC neví co je zač) nebo vykřičník (konflikt zařízení)
Stav: Ovladač je povolen, ale není spušten. - tak ho zkus restartovat změny v ovladačích se projevují až po restartu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
O restart mi to zada porad, behem hodiny sem dnes restarrtoval pocitach uz 20x ... zacinam to vzdavat...! asi dam rychlou smrt volnym padem
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
takze kotrola ovladacu konflikty nebo neznama zarizeni?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
"ovládací panely/nástroje pro správu/služby" - úpně dole je položka "zvuk systému windows" - je to spuštěný ?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ukaz obrazek spravce zarizeni s tohohle poznam prd jestli jsou ovladadace na miste (hele bud hodna tanecnice a nech se vest az mi dojdou kroky dam vedet)
ANO co KOnflikt nebo chybí ovladac
ANO co KOnflikt nebo chybí ovladac
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2527
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 4
- 2823
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3107
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1315
-