řešení viz předchozí příspěvek ode mne
Mno pánové já už stejně víc nevymyslím takže páček. Čeká mne notebuk a modem asextel od O2 už to řeším přez týden tak mi držte palec.
Sluchátka jako repráky Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka jako repráky
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Sem asi jediny na svete, ale ja nemuzu nastavit Hlasitost mikrofonu, ty ZKURVENY ZPICENY ovladace maj tak funkci zvuk ua to je je VYMRDAL BYCH JE pice zasrany, mam nerva jak cip!
http://uloz.to/2349085/zmar.bmp
Ty si rikal ze mas realtek a mas ovladace SoundMax, muzu si je instnout taky nebo ne?
http://uloz.to/2349085/zmar.bmp
Ty si rikal ze mas realtek a mas ovladace SoundMax, muzu si je instnout taky nebo ne?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Že mi to nedalo tak to sleduju na obrázkovém návodu je 11 kroků na obrázku od tebe mi chybí poslední 3 nebo alespoň 2 kroky.
Jo a stále platí nabídka můžu tam dojet a pokusit se o to namístě. Vidíš moc rudě a to je špatně.
Jo a stále platí nabídka můžu tam dojet a pokusit se o to namístě. Vidíš moc rudě a to je špatně.
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 24 srp 2009 12:42, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Tím sem chtel jen ukazat, ze nemam zadnej "Mikrofon" na výběr a v Záznamu mam až na "Ovládání záznamu" vše šedě
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo a stále platí nabídka můžu tam dojet a pokusit se o to namístě.
Moc by sis zajel, to je v pořádku, díky
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tím sem chtel jen ukazat, ze nemam zadnej "Mikrofon" na výběr a v Záznamu mam až na "Ovládání záznamu" vše šedě
ten mikrofon si navolíš kroky 9, 10, pak budeš mít možnost udělat ten 11-tý
Vše konči u kroku 9, Mikrofon tam není.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady jde o to jestli mluvíš třeba přes skype a hraješ nějakou hru po netu tak by sis to měl nastavit ve skypu nebo v té hře :-)
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
Hraju CS 1.6 a tam to v nastavení není, dělá to při každym zvuku, proste mi připadá, že mikrofon pobírá v systému zvuky a pak to posílá i s mym( skoro neslysitelnym ) hlasem dal.. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2525
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 2
- 5134
-
od vaclavka83
16 čer 2024 19:31
-
- 4
- 2767
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3104
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1306
-