pc nejde - nic kromě biosu -
pc nejde - nic kromě biosu -
jednoho dne jsem delal klasicke veci na PC hrani surf atd ...instaloval jsem si NFS MW jakmile se spustila instalace nehorazne se zpomalil PC ...tohle sem pri istalaci nikdy nezazil ...po instalaci slo PC normalne a pak z niceho nic slo uplně pomalu ( pri surfovani na netu a mluveni na VNT) tak sem restartoval pc a vse se nacetlo v poradku , ovsem jakmile naskocil OS ( WIN XP SP2) tak slo PC zase pomalu a zasekane tak sem ho znova RR a uz sem se ani do OS nedostal ...proste cerna obrazovka a nic ... tak sem parkrat Rr a porad nic rozhodl jsem se preinstalovat OS , tak sem v biosu dal bootovat CD ....a jakmile se CD zaclo nacitat TAK se objevila uvodni instalace u obrazovky ( něco nacitam hledam HW neco takovyho ) a pri teto obrazovce se mi vzdy PC zasekne ....nevite co by mohlo byt nefunkci popripade rozladeny ?
-
- Pohlaví:
Re: pc nejde - nic kromě biosu -
Na desce jsou 2 piny které se propojí do pozice Clear CMOS a asi po dvou minutách se vrátí do polohy Keep CMOS - najdeš to v manuálu k desce. Pokud to nenajdeš, vyndej na 2 minuty baterku - všechno při vypnutém PC.
Potom zkus nabootovat z instal. CD.
Potom zkus nabootovat z instal. CD.
vubec
Udělal jsem vše a zase nic ...tentokrát se mi PC uz zasekava i v BIOSu ...jo a prislo mi divne ze v BIOSU mi to pise CPU temp: 90 stupnu celsia
jo a kdyz sem po vypnuti pozorne poslouchal PC tak myslim ze od PROCESsORU to slo takovej děsně tichej piskot ...znělo to jak kdyz mi piska v usich ...O.o
jo a kdyz sem po vypnuti pozorne poslouchal PC tak myslim ze od PROCESsORU to slo takovej děsně tichej piskot ...znělo to jak kdyz mi piska v usich ...O.o
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: pc nejde - nic kromě biosu -
No tak v tom případě zkontroluj chladič na procesoru, je možný, že špatně chladí a proto je to takový pomalý a nechce se to ani spustit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10943
-
od bugicek7lpCZ
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2025 12:51
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2352
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
-
-
mpg x570 gaming edge wifi Potřebuji poradit jak na bot BIOSu Příloha(y)
od ManemanTV » 15 pro 2024 21:31 » v Problémy s hardwarem - 11
- 4283
-
od ManemanTV
16 pro 2024 18:18
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”