pc nejde - nic kromě biosu -

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Lamiskaa
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

pc nejde - nic kromě biosu -

Příspěvekod Lamiskaa » 30 zář 2009 19:01

jednoho dne jsem delal klasicke veci na PC hrani surf atd ...instaloval jsem si NFS MW jakmile se spustila instalace nehorazne se zpomalil PC ...tohle sem pri istalaci nikdy nezazil ...po instalaci slo PC normalne a pak z niceho nic slo uplně pomalu ( pri surfovani na netu a mluveni na VNT) tak sem restartoval pc a vse se nacetlo v poradku , ovsem jakmile naskocil OS ( WIN XP SP2) tak slo PC zase pomalu a zasekane tak sem ho znova RR a uz sem se ani do OS nedostal ...proste cerna obrazovka a nic ... tak sem parkrat Rr a porad nic rozhodl jsem se preinstalovat OS , tak sem v biosu dal bootovat CD ....a jakmile se CD zaclo nacitat TAK se objevila uvodni instalace u obrazovky ( něco nacitam hledam HW neco takovyho ) a pri teto obrazovce se mi vzdy PC zasekne ....nevite co by mohlo byt nefunkci popripade rozladeny ?

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: pc nejde - nic kromě biosu -

Příspěvekod guest » 30 zář 2009 19:09

Zkus resetnout CMOS.

Lamiskaa
nováček
Stav:

CMOS

Příspěvekod Lamiskaa » 30 zář 2009 19:10

Je mi to trapné ...ale JAK ? O.o

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 30 zář 2009 19:16

Na desce jsou 2 piny které se propojí do pozice Clear CMOS a asi po dvou minutách se vrátí do polohy Keep CMOS - najdeš to v manuálu k desce. Pokud to nenajdeš, vyndej na 2 minuty baterku - všechno při vypnutém PC.

Potom zkus nabootovat z instal. CD.

Lamiskaa
nováček
Stav:

vubec

Příspěvekod Lamiskaa » 30 zář 2009 19:31

Udělal jsem vše a zase nic ...tentokrát se mi PC uz zasekava i v BIOSu ...jo a prislo mi divne ze v BIOSU mi to pise CPU temp: 90 stupnu celsia
jo a kdyz sem po vypnuti pozorne poslouchal PC tak myslim ze od PROCESsORU to slo takovej děsně tichej piskot ...znělo to jak kdyz mi piska v usich ...O.o

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 30 zář 2009 19:54

No tak v tom případě zkontroluj chladič na procesoru, je možný, že špatně chladí a proto je to takový pomalý a nechce se to ani spustit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”