Používám na vše i na net WinXP,ale na počítači mám pro různé případy i Win98.Na XP mám síťovku přes kterou jsem připojen na WiFi.Vše jede v pohodě.Nedáívno jsem měl přeplý na 98 a zjistik,že jsou na té samé síťovce v tomto systému špatně ovladače.Řekl jsem si no nic přeinstaluji je...Jenže už jsem to zkoušel a dnes skoro hodinu a nejde to.Ta síťovka předtím na 98 jela roky,a teď jak jsem psal jede v pohodě na XP.Při instalaci ovladačů ať už s originál CD MSI nebo s netu pořád to nejde.Dvakrát mi to dokonce něco smázlo s Windows a musel jsem obnovovat system s dosu neb nešly normálně spustit/bohužel jsem si nenapsal přesný hlášky a zatím nechci dál zkoušet neb už tam mám jen jednu obnovu/.Když pustím origo Cd s driverem na tu kartu,tak to začne jet,ale pak to po mě chce CD Windows/ikdyž si pamatuji,že to nikdy nechtělo/a když ho tam dám stejně se chová,že tam není.Jediný co vím ,píše to ,že se nepodařilo aktualizovat ovladače:chybový kód 137 a je vidět v systému s klasickým žlutým vykřičníkem.To je ta lepší varianta.Ta horší je,že nespustím ty Winy.Zkusil jsem i na radu vytáhnout kabel od netu,jestli třeba když jede v těch XP tak se to hádá a já nemůžu instalovat,ale nepomohlo to.Tak co neví někdo o co by mohlo jít?

Sakra to je dlouhý elaborát

Jo abych nezapomněl vždy jsem nabootován v těch 98,když to zkouším.