mike007 - Ejay na TVORBU hudby? podle toho jak jsem já poznal ejay tak jsou to jen puzzle v kterejch ty neskládáš defakto nic, jen hotový melodie basy a rytmy s bicíma pod sebe, nebo už je z toho seriózní program?
Martimos - souhlasim, FL STUDIO je výborná věc pro tvorbu hudby
Kissa - to zní skoro jako kdybys vložila do FL studia jen MIDI soubor s už hotovou melodií ... že?
karlos - živá muzika je živá muzika, ale co nástroj to jiná barva zvuku, a to co se dá vytvořit ze smyčky na sampleru většinou ani nenapadobíš :))) navíc se dá vytvořit věc z který ani nepoznáš že je to samplovaný, to je tak když se ta smyčka rozstříhá na absolutní kousky zvuků ...
Owner - není to už trochu ubohé? vychvalovat rock a metal a hned řádek pod tim schazovat hip hop? jsi taková babička když pro mladý přišel oliwer twist ... myslim že každej má právo poslouchat co se mu líbí a né každej má rád dlouhý vlasy, spoustu lupů a lahváčovej odér linoucí se z týpka kterej mlátí hlavou do zdi v džínový soupravě s dírama na kolenou moralizující o tom že hip hop degeneruje mládež.
ponik - podle mě jsi moc daleko, hudbu si lidi nikdy nenechaj vzít, umělců bude vždycky spousta

(poslouchám všechno od hip hopu přes house až po metal)
tady jsou další ukázky toho co se dá vytvořit v FL studiu :) moje
samplovaná věc, a moje
vlastní věc :)