Po připojení kamery se nezobrazuje v průzkumníku Vyřešeno
Po připojení kamery se nezobrazuje v průzkumníku
Dobrý den, po připojení kamery PANASONIC nv-gs90 přes port 1394 se mi kamera nezobrazuje. Otevřu-li vsak správce zařízení, kameru zde vidím. Na kameře je již záznam. Jak jsem již na tomto foru četl, je potřeba přiřadit tomuto externím hdd písmeno. Popíše mi někdo toto přiřazení detailněji. Nebo Vás napadá jiný probleém. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Po připojení kamery se nezobrazuje v průzkumníku
Vítej na PC - Help. Nepíšeš jaký máš systém.
Tedy pro XP. Klikni pravou myší na Tento počitač a vyber Spravovat. Následně vyber Správa disků a tam zkus to písmeno přiřadit.
Tedy pro XP. Klikni pravou myší na Tento počitač a vyber Spravovat. Následně vyber Správa disků a tam zkus to písmeno přiřadit.
Mám W7, ale tenhle návod je výborný. Jen se ještě zeptám (kameru připojím až ve CT), po přípojení kamery ji vidím v "Zařízeních a tiskárnách -> sekce Zařízení". Když ji vidím tam, najdu ji tím pádem i ve "Správě disků"? Díky
Re: Po připojení kamery se nezobrazuje v průzkumníku Vyřešeno
Dobrý den.Mám podobný problem.Kamera PANASONIC nv-gs90 po přeinstalování z xp na win 10,se mi nikde nezobrazuje kamera.Nikde není vidět.Je to delší doba
co jsem z kamery stahoval do pc videa tak si to moc nepamatuji.V pc mám kartu se vstupem fire-wire.Tak žepropojeno kabelem fire-wire.Nainstalován Movie Maker na wi 10 ale nikde nuic .Nevím nějaké ovladače na kartu nebo na kameru nic jsem nenašel.
Zatím dík za veškeré budoucí rady,
co jsem z kamery stahoval do pc videa tak si to moc nepamatuji.V pc mám kartu se vstupem fire-wire.Tak žepropojeno kabelem fire-wire.Nainstalován Movie Maker na wi 10 ale nikde nuic .Nevím nějaké ovladače na kartu nebo na kameru nic jsem nenašel.
Zatím dík za veškeré budoucí rady,
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Založ si vlastní téma, to, že téma, do kterého jsi se vlomil je dvanáct let staré, na tom nic nemění.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledání v průzkumníku Windows 11 je téměř nepoužitelné
od -pavelk- » 20 říj 2024 18:46 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3085
-
od -pavelk-
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 15:36
-
-
- 8
- 3275
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4778
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3604
-
od Fargotroniac