několik internetových připojení na 1 PC
Re: několik internetových připojení na 1 PC
Oni mají ty rychlosti přednastavený podle vzdálenosti od ústředny a signálu, takže to není tak, že vám nastavěj rychlost přesně jakou chcete, ale mají určité rychlosti, které dostanete. A upload se zvyšuje s downloadem neni tak, že upload máte naplno a download jen podle toho jak vám to jede.
Tak u ČRa/T-Mobile u tarifů Premium (vlastní technologie) jede 8 Mb/s (u 20 Mb/s nemluvě), vše na ADSL2+ od začátku a na plnou rychlost (upload skoro stále 0,5 Mb/s), u O2 by mě podle jejich slov jela rychlost na 3 Mb/s, u mé společnosti jedu jak jsem psal od 3 Mb/s až 6,5 Mb/s (8 Mb/s tarif). Dle jejich slov si klidně můžu dát 20 Mb/s (u O2 je jen 16 Mb/s) a opravdu pojedu o hodně rychleji než nyní. Fuck O2 ... nemluvě o jejich neskutečných pingech a zlodejně kde se dá ... U ČRa/T-Mobile mě zrychlili z 2 Mb/s na 8 Mb/s za pár sekund, ještě jsem mluvil s operátorkou, u O2 na zrychlení čekali lidi několik měsíců ...
jenže já nemam ty jejich premium služby na lince dostupný takže nevim co stim... ale jinak když si zavolám na tu jejich infolinku řeknou mi předběžnou rychlost?
Když nejsou dostupný, tak ti nic říct nemůžou ...
dostupný jsou ale né ty premium jen ty clasic a podobně takže žádný výhody
Naposledy upravil(a) AirForce1 dne 11 kvě 2010 01:42, celkem upraveno 1 x.
To jsou jen přeprodávané hnusy od O2.
né že by mi tahle diskuze vadila ale ještě mi vlastně nikdo neodpověděl na mojí původní otázku... teda pokud to ví jak na to... jak skloubit 2 připojení k internetu v jednom PC? Mám to sice zapojený do PC obě připojení samostatně fungujou ale měl sem na mysli něco jako když začnu stahovat rozdělí to download do obou připojení a bude to o to rychlejší nebo něco v tom smyslu
2 síťový karty... 2 poskytovatelé internetu... jedno je ADSL s veřejnou IP druhý je wi-fi za firewallem
2 síťový karty... 2 poskytovatelé internetu... jedno je ADSL s veřejnou IP druhý je wi-fi za firewallem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3300
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4826
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3802
-
od Fargotroniac